Jump to content
Guest 1net

В какъв дом ще ходим?

В какъв дом ще ходим?  

26 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest 1net

Мисля, че е важно на първо време да решим в какъв дом искаме да отидем. И двата горни варианта си имат и плюсове и минуси. Най-голяма полза ще има от помощта ни, ако отидем в дом за деца с умствена изостаналост - все пак едва ли много помощ виждат от държавата, а в същото време имат нужда. Въпреки всичко, хорато които бяха миналия път знаят, че гледката не е от най-приятните. От друга страна мисля, че ако отидем в дом за сираци, посещението ни ще бъде повече "оценено" от хлапетата. Освен това, в такъв дом можем да срещнем и доста по-големи деца, на които ще им е приятно да поприказват с нас, но все пак очаквайте и репликата "Ти ли си моят нов татко?".

Кажете какво мислите, особено ако имате предвид някакъв друг вид дом. Помислете за двата варианта и преценете къде е най-добре да отидем.

Заформил съм малко списъче с домове, но за това по-нататък.

Аз лично предпочитам да отидем в дом за сираци най-малкото, за да видим разликата спрямо миналия път. Това естествено си е лично мое мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Смятам,че трябва да се отиде в дом за деца сираци.Не знам защо.Сигурно го виждам грешно,но тези деца нямат много възможности да се реализират самостоятелно.Не са имали,а за в бъдеще ще им е още по-трудно.Нали на 18 ги изхвърлят и всеки да се оправя.Още по-лошото е,че те го ОСЪЗНАВАТ.Като си помисля,че държавата отделя за тях малко повече пари,т колкото за парламента,заедно с неговите 240 търтея.Абе каквото решите.Не знам ама аз се чувствам виновен за тях без да знам защо. :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

и аз смятам дома за сираци за добра идея ... според мен тези деца 6те се зарадват повене помо6т и то не на метериалната а на това, 4е наякой има е обърнал внимание.. .. има домове на които наистина се отпускат субсидии..опитват се да си напражат някаква реклама хорат, но това са само пари....тези деца не са се сблъсквали със вън6ния свят... и 1000 пъти пове4е биха се зарадвали на внимание от някой, които се е сетил за тях, откилкото на 1000 лв, които я разберат , я не... за това тези деца излизат един ден в об6теството и се 4увстват чужди на света, за6тото не знаят какъв е той, и не се реализират като нормални хора... за това съм твърдо за , да покажем на тези деца, 4е има някой, който мисли за тях...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

добре, значи остава Дом за Сираци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shumy

я обяснете каква точно е инициятивата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...