Jump to content
Guest MIYAMOTO

Дата за национална?

На коя дата да е националната среща???  

76 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest HONDA

дайте да наперавим датата така...в средата на месеца за6тото 6те е удобно и за тези които искат в началото и за тези в края а ???? някаде в средата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Е ти как разбра че на мене като ми е удобно в края на месеца , ще ми е удобно и в средата :blink: Това не е място , че да кажеш :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

ми щото....някво стредно положение търсиме нали ??? иначе и на мен ми е по удобно в края !

Редактирано от HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На Ви демокрация ----> на две магарета сеното не можете да разделите !!!!!Само тоталитаризъм ще ни оправи !!! Да не мислите че цяла Европа е правила анкета за европейската среща !!!! Нищо подобно----> някой просто му е дошло на ъкъла и ето я срещата и сигурно ще се проведе. Организатора да каже : Срещата ще е на...... тогава и еди къде си !!! КРАЙ КОйто държи да дойде така ще си организира работата , че да дойде !!!Колкото по-рано е ясна датата, толкова по-добре. Защото докато се гласува 2 месеца никой не знае кога ще е датата и не знае какви ангажименти да поеме ....???Помислете ! Да живее КУБА !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Да живее КУБА !!!!

Говори Фидел Кастро,

Поради нестихващите спорове на тема "място и дата на националната среща" се свика извънредно събрание на ЦК на партията.

Присъстващите делегати единодушно взеха решение. А именно:

Дата на срещата: 4-5 юни 2005г.

Място на срещата: Юндола

Решението не подлежи на обжалване и влиза в сила от момента на публикуването му във форума на "Хонда Клуб България"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Hasta La Victoria Siempre! :blink: Viva Ernesto! :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

:huh::o:D:D:D:D:blink::oops:

На тези, които не са съгласни ще им се отнемат публично хондаците и ще се обещетят с Golf 2 --> целия джам и маска с 4-те фара.

Има ли такива ?????????????????????????

КРАЙ дата и мястото са вече ясни

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Айде сега някой да заключи темата и да се постави датата и мястото във Предстоящи събития.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...