Jump to content
Guest MIYAMOTO

Дата за национална?

На коя дата да е националната среща???  

76 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest MIYAMOTO

Докато се мотаме в търсене на място нека поне да е изберем дата.Да видим коя дата ще най-удобна за булшинството.Всички дата са събота+неделя.Моля администраторите ако намерят анкетата за важна да я сложат при важните теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

може да се направи както миналата година.за желаещитите още от петък.аз съм от тях :ebanjeee: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

От петък ще е по-добре, защото ако отидем в Събота ще сме калясали от път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

11-12 има Формула1 в Канада18-19 е в U$A, ИндианаполисТова не знам хубаво ли е или лошо. Хубаво ще е да гледаме заедно. Лошото е, че трудно ще се организираме, къде ще намерим там сателитна телевизия, дето да ги дават. Пък и са в Америка и ще са по-късно вечерта --> трябва да си тръгнем по-рано от сбирката, че да можем да се приберем навреме за формулата.

От петък ще е по-добре, защото ако отидем в Събота ще сме калясали от път.

Аз и за още ще питам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

имаме 3 часа път !!! тя не е ли в 17 часа ?????на запис ще я гледаме ако трябва !! Прасето откъде ще вземем ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

На 10 - 12 юни има мотосъбор на "Копринка" - няма как да довлека дву- и четириколесната Honda едновременно :ebanjeee::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ПРАСЕТО ДАЛИ ЩЕ СЕ УГОИ ЗА 4-5 а? :ebanjeee:е, аз се радвам че ще е по-рано --- стегна ми се душата на работа тука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

като гледам накъде отива анкетата...май цяла зима сте 4акали срещата, а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Аз съм за 25-26.Мисля,че има доста студенти в клуба(вкл и аз :ebanjeee: ),а не навсякъде сесиите свършват рано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Наистина 25-26 е добре ... щото по топло, а от срещата може направо към моренце да се преселим :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

гласувах за 25-26, но не ме бърка и по-рано ако е :ph34r: Бенджи, разбира се че и ние ще цъфнем още от петъка, па където и когато да е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefthanded

Maй тоя път ще взема да дойда и аз та да наредим малко повече Акорди до Сивиците.М-да-а-а ще дойда. :ph34r: Гласувам за 25 - 26.

Редактирано от lefthanded

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Колеги на 25.06.2005 са парламентарните избори ! Не знам дали няма да имаме проблеми, а нали ще се гласува !!! 4 и 5 е по-добре като че ли?

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ммммм миналата година бях само в петък ;) но тази ще остана и 3те дни :ph34r: та дано не стане като миналата година на връщане с кучето ;) ееее ако знаех никога нямаше да си тръгна :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Колеги на 25.06.2005 са парламентарните избори ! Не знам дали няма да имаме проблеми, а нали ще се гласува !!! 4 и 5 е по-добре като че ли?

Колега,мисля,че и без нашите 30-40-50-60-ХХ гласа,ще се избере.Парламент.Не ме разбирай погрешно.Аз винаги гласувам,но ние ще си имаме оправдание,ако не за пред другите,то поне за пред съвестта си.Важно е да се гласува(за да може да се псува ;):ph34r: ),ама не е по-важно от това да се съберем.А гледам ,че гласуването за срещата върви към 25-26.А пък ако се притесняваш,че не продават алкохол в деня за размисъл-ни бой съ.Ще се подсигурим от по-рано. ;):bounce::ph34r::ph34r::P Защо пък не като пийнем да си направим и ние едни избори между нас.Да видим към коя страна клони Хонда куба. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

То такива проверки ще има,че се чудя дали няма да ни конфискуват алкохола някъде по пътя !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

А дали можем поне един пьт да пусне някой тема или анкета и да не я разводним с глупостиКойто иска да дойде ще дойдеАнкетата е за да се гласува кой кога иска да дойде а не да си изказваме доводите защо искаме тогава и кой е на изпит и на кой ще му вземат пиенето.Каквото реши мнозинството това ще е. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

frisko, четох някъде из форума за вариант на поведение, който ще доведе до масовост на КЛУБА ХОНДА !!!!!!! А Твоето изказване звучи горе долу така: " Абе нали аз ( и още 17 човека ) съм за 25 и 26 какво ме интересуват другите..." Идеята е ако можеш да дойдеш на друга дата да се намери най-доброто решение...за 4-5 също са доста хора...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Днес ми сервираха че на изборите просто да забравя :) за почивка !!!В избирателна комисия съм :dry: ...... а така ми се идваше :unsure: Дано да надделее 4-5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

В избирателна комисия съм  :dry: ...... а така ми се идваше :unsure:

Е твоята работа ... Абе лая лая лая лая разлайва кучетата и накрая к'во?Те старите хора са казали "Недей да викаш хоп преди да си скочил!" :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

гласуването не приключило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zagoria

А какво ще пием на 25.06.2005 ...боза ли ? А какво ще ядем ? Като дойдат кукичките? Да ги поканим ли на сбирката ? Може другаря Станишев с топъл чай да почерпи. Това е друго шоу, нашето шоу трябжа да е по - раничко, ей тъй къмто 4-5 го виждам.и яко наздраве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

А какво ще пием на 25.06.2005 ...боза ли ? А какво ще ядем ? Като дойдат кукичките? Да ги поканим ли на сбирката ? Може другаря Станишев с топъл чай да почерпи. Това е друго шоу, нашето шоу трябжа да е по - раничко, ей тъй къмто 4-5 го виждам.и яко наздраве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стига с тия глупости за избори, полиция, хайки и т.н. Що плашите хората само?!Това са пълни дивотии :unsure: Я се вземете в ръце... то е ясно,че и когато да е срещата, ще има някой на който не му е удобно. Малко сме тия дето ще сме там дори и от Понеделник до Петък да е. Но това с полицията, хайките, Царя и Станишев са малоумщини. Аз съм гласувал за по-ранната дата, но не заради изборите. Искам да попитам тия дето само ченгета са им в главата: За 15 години, колко пъти останахте без ядене и пиене по избори???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Не е добра идея да се организират никакви публични мероприятия около датата на изборите.Ако съвпада с изборите, аз няма да дойда. Не ми харесва идеята изобщо.После трябва не София, ами цяла България да обикаляме. То ще видим колко ще обикаляме де, утре ще си проличи кой е силен на думи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Horse, по-добре нещата да се доискусурят отколкото да съжеяваме после...Току виж някой решил да се прави на важен, идва и казва " Айде сега земете си хавлийките, джапанките и на...баняяя". Тогава ще ни остане само разкарването. По въпроса за яденето и пиенето. Не сме оставали ( поне по тази причина ) без ядене и пиене ама не е и имало МАСОВИ събирания по време на избори !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

аз гласувах за 4,5 .няма избори,няма и балове а и е по рано :unsure: .ако гледаме кой кога му е одобно ........... винаги ще има хора дето ще кажат ама сега немога щото еди кво си и ами ся немога щото отивам на почивка.като че ли ги караме да идват да копат лозята.според мен срещата да е на 4,5 и да дойде който иска и които може.а който не август ще се направи втора нац.среща за годината :dry: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Много си прав !!! 4-5 пък който не може ще има и друга среща след няколко месеца примерно --- да не живеем като американците на 5000 км. един от друг. ние сме на 300 от центъра!!! --> 2 часа и половина път, може и по-малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

...ако гледаме кой кога му е одобно ........... винаги ще има хора дето ще кажат ама сега немога щото еди кво си....

За това дай на вас,когато Ви е удобно.Не ме разбирай погрешно.Не се заяждам,но има още време за гласуване.А за балове вярно е ,че няма ама на 25 още по-няма да има.Вижте аз гласувах за по-късната дата,защото съм в сесия,както каза всеки си има оправдание,но в крайна сметка demos cratia.Каквото реши множеството,комуто не е удобно няма да дойде.P.S.Но дори срещата да е 4-5 пак ще дойда.

4-5 пък който не може ще има и друга среща след няколко месеца примерно

Много бързате.Още не е решено.Мечката е още в гората. :thumbs1:no offense Редактирано от raldo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Верно, че тогава има избори ... аз за изборите съм ангаже ... да му ************************** ...Не съобразих, простете. :thumbs1:

Редактирано от dido_dimov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

То така като си пиша private 1/3 от хората са заети по изборите . Иначе много ще научите за един ден на 4 примерно. Поне ще се съберете студентчетата там. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Вижте аз гласувах за по-късната дата,защото съм в сесия,както каза всеки си има оправдание,но в крайна сметка demos cratia.Каквото реши множеството,комуто не е удобно няма да дойде.

И не само ти ще си в сесия... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Иначе много ще научите за един ден на 4 примерно. Поне ще се съберете студентчетата там.   :unsure:

Безсмислен коментар.Пореден.П.С.-Хайде да спрем с излишните коменбтари,защото наводнихме темата.Ще се видят резултатите от гласуването.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Колкото е по-скоро, толкова по-добре. Всичко друго търпи отлагане, а и работата няма да избяга. Важното е подготовката да е на 6, за да се запомни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Ами решено е ...датата е 18 и 19 юни ;):o айде още някой да гласува че много равни и да пуснем темата за мястотоаз питах за Жребчево, имам познат който държи там бунгала но нямали толкова места така че ... отпада

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

имам едно предложение... като еди кой сис не мойе в началото на месеца, груг в края за6то не се намери компромисен варият на някоя от другите две дати... номера е не някой си да не може да дойде 6тот едикакво си, а да се съберем пове4ко.. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ми и аз виждам логика в това и даже си помислих да се пусне наново темата за дадата тъй като имаше няколко аргумента които промениха решението на много хора в последствие (пък вече са гласували) ама си мълча че да не стане тука една полемична битка ;) опа аз май го предложих без да искам е карай може никой да не обърне внимание

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Има логика да се пусне нова анкета, защото сериозни аргументи действително се появиха в последствие...като например изборите, сесията и др. Все неща, които не бяха съобразени в началото...То аз пак за 4 и 5 ще гласувам де :o:) , ама може би разумен компромисен вариант е да се жертва формулата на 18 и 19 ( не мога да повярвам, че го казах ;) ). И може да отпадне 11 и 12 - хем сесия, хем формула...кофти работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

и аз нямам против за ново гласуване, за мен е удобна ВСЯКА дата :o пускайте анкета и да приключваме с датата,че още не сме започнали за мястото ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

и аз нямам против за ново гласуване, за мен е удобна ВСЯКА дата :huh: пускайте анкета и да приключваме с датата,че още не сме започнали за мястото :oops:

:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...