Jump to content
Guest Rebel

Карайте внимателно по тъмно!

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

скоро и мой приятел в 2 през нощта се нацели на прав път Пловдив - Варна в камара камъни изсипани на пътя, но за късмет след него карали още 5-6 коли, които също се помляли верижно в камарата, от пристигналата пътна помощ им казали, че това е трик за обир на магистрална банда, която постоянно действала в този район :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Не мога да повярвам :lol: Колега, що не го пратиш тоя линк на сайта на МВР или ДНП? ;) Нали сьздадоха групи за борба с магистралните банди!!! Може пьк и да свьршат тая работа :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

уууу то станало доста страшничко да се потува по залез слънце ;) дано скоро си намерат майстора тези :ebanjeee:;););):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

mani,mani-BEGAI-mani-ne ti trqbva da znae6 :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Имам малко мозък, брадва, бухалка и ел.шок в колата ---- да заповядат !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз съм само с водопроводна тръба, ама пак ще свърши работа. :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Ами като гледам това е добър повод да организираме следващата хонда сбирка някъде около тази местност...дори предлагам да тръгнем от Софиа в късния следобед за да сме там по тъмно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНА ХАЙКА :ebanjeee:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Колеги те тия банди работят предимно с чужденци и наумят ли си нещо спасение няма :ebanjeee: но е хубаво да си носи човек средства за защита но да знаете че хората си имат огнестрелни оръжия така че тия тръби по добре да не ги показвате не се притеснявайте по-принци дебнат по скъпи возила или бусове за стока или чуждестрани туристически автобусиа това с камъните е трик за обир но се използва от пътната помощ никой уважаващ се бандит няма да се хване да мъкне камъни а това в БГ е нищо не знаете кво става в румъния там са по брутални като в каубойските филми както обират влаковете а бат Бойко прекрасно знае за кво става въпрос но си трае по негови причини пък и нали си има магистрална полиция имат и хеликоптер така че споко. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Като си взема един БТР --- много ми е интересно как ще ме спрат ?? трябва 10 човека едновременно да ме стрелят с РПГ-та :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

камъни изсипани на пътя, но за късмет след него карали още 5-6 коли, които също се помляли верижно

ебати....на тва му викам късмет аз!!!:lol:;):ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Като си взема един БТР --- много ми е интересно как ще ме спрат ?? трябва 10 човека едновременно да ме стрелят с РПГ-та :ph34r:

абе като вземеш -добре, ама докато вземеш?...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Абе най-добре е да не се случват такива работи на никой но както става ясно има потърпевши и трябва тия магистрални бабаити да сядят с по няколко такива средства за самозащита който изброихте по горе в задниците :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

камъни изсипани на пътя, но за късмет след него карали още 5-6 коли, които също се помляли верижно

ебати....на тва му викам късмет аз!!!;):ph34r:;)
за него и жена му е късмета,защото ако не беше станала карамбола, сега можеше да са обрани и е...:bounce::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...