Jump to content
EmbaTa

Важно!

Recommended Posts

Моля някой знаещ да даде инфо относно бензинови 2400куб. 4цилиндрови двигатели на Хонда Акорд от 2003 до 2007 дали е само един или има разновидности, по-точно ме интересува дали всички НЕ са акцизни или има някоя разновидност която е акцизна??????????????????????????????Също може ли някой да каже как се изразява цифрово и с букви номера на този двигател???Много ми е важна информацията, мерси предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wierdo

Доколкото знам в европейската версия на акорда 2.4 се слага само К24А3, който е 190 к.с. и Е акцизен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам в европейската версия на акорда 2.4 се слага само К24А3, който е 190 к.с. и Е акцизен.

А дали някой знае за Американския вариант, който го водят около 163к.с. Знам със сигурност че 6цилиндровия е акцизен(166к.с.), но не съм сигурен дали всички 4цилиндрови са НЕ акцизни???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wierdo

За американския пазар са 2 двигателя 2.4 - К24А4 - той е 160 к.с и не е акцизен, другия е К24А8 - 166 к.с и е акцизен, а 6 цилиндровите не са 2.4 а 3.0L и са над 200 к.с. ( J - серията)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За американския пазар са 2 двигателя 2.4 - К24А4 - той е 160 к.с и не е акцизен, другия е К24А8 - 166 к.с и е акцизен, а 6 цилиндровите не са 2.4 а 3.0L и са над 200 к.с. ( J - серията)

Много благодаря за отговора!!!:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...