Jump to content
Guest cirkone

смяна на масло

Recommended Posts

Guest cirkone

последно искам да ми кажете за маслата Шел.преди да го сменя мисля да сложа присадка за почистване на двигателя Валволин, защото до сега е карана с Шел пълна синтетика, мисля да и взема полусинтетика!нещо по-вече можеш ли да ми кажете колко литра масло и дават по каталог-а?!- щото из И-нет немога да го намеря:thumbs1:и имаш ли представа за тези последни промоции на Шел:"Добавките, които отстраняват натрупалия се нагар по двигателя, са прибавени към маслата от добре познатата у нас серия Shell Helix. Новият продукт ще се отличава по опаковката си, ще се предлага на същата цена, а до края на май на цената на четири литра ще могат да се купят пет. Според Людмил Нейков новото поколение масла на "Шел" осигуряват по-тиха работа на двигателя и намаляват вибрациите. Това е било потвърдено от лабораторни тестове и от английски таксиметрови шофьори, които са изпробвали продукта. Маслата Shell Helix със специалната добавка вече могат да се намерят в сервизите, бензиностанциите и търговската мрежа"!и какви ще са им цените?!п.с. и най-първото накраяколата ми е Хонда Сивик 2.0ТД "97г.и на 145 000км!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

човеко не го мъчи добичето!

Ти виждал ли си английските таксита?

Публикувано изображение

Искаш Хондата ти да стане такава ли ?!?

п.п. Аз бих се придържал към синтетиката. Нова ти е колата все пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:blink::D;):D;);):thumbs1::D;) ноо добре!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

cirkone, аз карам с такова масло, от новата серия на ШЕЛ!Вече съм на 2000 км. от как съм го налял, отначало маслото ми се стори върха, абе много тихо работи тази моя кола с него! Направо супер! Сега след 2000 км. вече изобщо не забелязвам разлика между обикновенни масла и това новото на ШЕЛ!Едни твърдят че маслото е невероятно, други, че това е просто една рекламна стратегия!Аз вече не знам на кого да вярвам!Доволен съм от маслото но вече не забелязвам нищо толкова хубаво в него както твърдят ШЕЛ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Абе не слагаите Шел по добре.Репсол,Мотул,Лики Моли,Моторекс,Арал и Елф ако щете са все качествени масла и нямат ментета поне масово,на същите цени се намират като тоя Шел дето толкова си говорим за него.И производитела е важен,но класа на самото масло е по-Важен,така че гледаите какъв клас е дадено масло.Масларите знаят и могат да ви кажат кой клас масло е по-висок,така че питайте ги тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...