Greenwater 0 #1 Публикувано 31 Май, 2008 (Редактирано) Колеги ,предлагам да се организираме и да заформим една скара утре .Ако има навити пишете. A ето и как изглежда за тези дето не са ходили . Редактирано 31 Май, 2008 от Greenwater Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 31 Май, 2008 Дани аз съм навит само пишете кога точно трябва да се тръгва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 31 Май, 2008 Aз съм навит принципно , но така от днес за утре не мисля че ще успеем с организацията . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 31 Май, 2008 Освен да взема и аз да се появя , че само на месечни ви виждам в последно време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 1 Юни, 2008 Стана ли нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #6 Отговорено 1 Юни, 2008 кво да стане ебаси и дъждовете са тоя уйкенд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 1 Юни, 2008 Нищо , може следващия , ама трябва малко по от рано да се организирамеМоже и направо на плаж на Искъра да идем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 1 Юни, 2008 Ето тук ще бъде барбекюто следващата седмица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове