caesar 0 #1 Публикувано 30 Май, 2008 Търсих и четох във форума, но не открих как да натегна ръчната спирачка на 6 ген. Сивик хечбек?Който го е правил да ми помогне, ще съм му благодарен.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 30 Май, 2008 ако имаш подлакътник - махаш го и там е жилото за натягане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #3 Отговорено 30 Май, 2008 ако имаш подлакътник - махаш го и там е жилото за натяганеда ама нямам, може би хубаво да потърся като махна пепелника за задната седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 31 Май, 2008 поне на 5-та генерация се маха пепелника на средната конзола които е зад ръчната спирЧКА И ИМА ЕДНа гаика и от там се натяга и отпуска .дано и на 6-та е там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #5 Отговорено 31 Май, 2008 (Редактирано) На ме пък в Бултрако ми казаха, че на англичанките моята е с дискове отзад не можело да се натяга до безкрайност.Просто на апарата има много пружини дето омаляват с времето и трябва да се сменят за да държи.Иначе и мойта е под всякаква критикааахич не държи. Редактирано 31 Май, 2008 от TYPE-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #6 Отговорено 31 Май, 2008 Натягането стана,Сваля се пепелника за задните седалки, гайката е вътре, но трудно се навива, поради ограниченото пространство. Наложи се да сваля кората. Мерси на всички, които дадоха съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #7 Отговорено 1 Юни, 2008 Браво колега на мен ми я натегнаха докрай и пак не държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове