Jump to content
Guest Maina 6th gen

2-ра НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

Приятели, май е крайно време да обсъдим датата и местността на новата среща :) Лани колкото и набързо да се организирахме,мисля се получи много добре, нека сега докато е време да помислим по-отрано :lol: Предлагам в тази тема да се дават само конкретни предложения за местността и датата, а не да си правим приказка и да разводниме нещата :) Зная, че родината ни е прекрасна страна с красиви местности, но нека не изреждаме тук всички,които ни дойдат на ума, а да се постват САМО предложения за които можете да окажете някакво реално съдействие за реализирането и осъществяването им :lol: Бих желал да се събереме на някое ново местенце, но в случай че нещата зациклят, като резервен вариант съм готов отново да съдействам за Юндола ( колегата Ребел се надявам също )Относно датата - мисля за най-разумно да е в края на м. Юни - тогава вече е топло, няма още навалица по курортите и ще се оправим по-лесно с нощувките, ние не сме се пръснали по отпуски, прасенцата не са затлъстяли още :) засега давайте сериозни предложения тук, а като се посъберат няколко, ще се направи анкета, да се прогласува и избере най-доброто ;) АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ;):lol::lol::):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Ако питате мене,аз предлагам срещата да е някаде кадето да е удобно да доидат хора от цяла България което ще рече да е някаде в около центъра на нашата мила родина. Обещавам да се заема с търсенето на писти или нещо от сорта подходящи за събиране от такъв вид.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

може да е някъде по нащо хубаво черноморие :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Предлагам в тази тема да се дават само конкретни предложения за местността и датата, а не да си правим приказка и да разводниме нещата :lol:

Като ми пееш Пенке ле - кой ли ми те слуша :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Мисля че в средата на България ще е най-добре.Да речем до Велико Търново има много места за почивка и приятен уикенд.Пък и ми се вижда еднакво далеч от всички точки на България.Съжалявам че не давам точно предложени но нека хората от Търново кажат конкретни идеи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:thumbs1: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:thumbs1: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

язовир Жребчево това се намира близо до Твърдицаще проверя цените на бунгала и на хотели и ще докладвам а иначе съм от Търново и ако имате някакво предложение ще го проучимаз миналата година предложих Къпиновския манастир е готино има и къде да се издавим ама за спането е малко по сложно там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На Жребчево има много хубава хижа точно на язовира--- мисля че имам брошура някъде...... , Априлци не Ви ли харесва ?????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
Towa e na Ribarica Dobre zvu4i !!!!Този е по-скъп и много луксозендруг на РибарицаЕлена --- ВНИМАНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ето го нашия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТУКАи снимки към него ---> тук Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �нчо

На "Боаза" е страхотно.Правил съм басейна там.Само, че трябва предварително да се уточни къде ще бъдат настанени автомобилчетата :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ейййй ей ей ей... Какъв е тоя лукс бе? И аз съм то този край и знам, че е готино, ама не е за Хондаджии на куп, а за отделни двойки :D Я разгледайте снимките от миналата година и се замислете дали някой от вас ще иде да запази някое от споменатите места и после да се срами пред домакините :blink::thumbs1: Майна, айде стига сме разводнявали темата напразно. Ако си навит да съдействаш отново, аз съм твърдо за Юндола! Имаме традиция къде да си правим месечните срещи, защо пък Юндола да не ни стане традиционното място за националните? Дори и мотористите си имат точно набелязани места, където си правят съборите и пред тях няма такива дилеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

За Юндола ако искате ... мога да съдействам да наемем базата на "Лесо-техническия" :D стига да не съвпадне с някоя от практиките на студентите. (Мога и за бунгала да разпитам) А и трябва да се знае грубо бройката за да ни кажат и цена и такива работи. Грубо леглото в базата е около 10лв. +- няколко лв. Условията са добри, но лукс почти няма :D Място бол :thumbs1: Е ако има желаещи кажете и ще се обадя :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Дидко,има доста хора на които им е далече Юндола (то като че ли ги бутаме дотам тези хонди :thumbs1: ), затова нека съберем и други предложения - винаги може да е и по-добре :D и Априлци е готино (част от корена ми е от там), и Жребчево е прекрасно предложение(вземам си въдиците отново), но лани без много подготовка се събрахме над 60 човека, тази година мисля ще сме 120-150 :blink: така че иска яка организация отсега и да не се протака повече :D24 май ще е проблем, тогава са абитуриентите, а аз имам 3-ма племенника точно тогава :D гледайте в календара Юни месец ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

ako e za po blizo mislq 4e Stara Zagora e nai-podhodq6toto mqsto :lol: da re4em na 06.06.2005 na da se pomni po lesno ;) samo za mqsto neznam kade ako sme mnogo hora :ebanjeee: ideq kade ??? ili v Dobri4 tam ima daje legalni drupki ;) moje da se probvame ;) ae sus zdrave !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

ako e za po blizo mislq 4e Stara Zagora e nai-podhodq6toto mqsto :lol: da re4em na 06.06.2005 na da se pomni po lesno ;) samo za mqsto neznam kade ako sme mnogo hora :ebanjeee: ideq kade ??? ili v Dobri4 tam ima daje legalni drupki ;) moje da se probvame ;) ae sus zdrave !

Off topic!!!!!!!,ние нали не се сабираме за legalni drupki.Давай на кирилица 4е е по лесно за нас да 4етем.Аз съм ЗА предложението на Patrik,Търновския край ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Ейййй ей ей ей... Какъв е тоя лукс бе? И аз съм то този край и знам, че е готино, ама не е за Хондаджии на куп, а за отделни двойки  ;)  Я разгледайте снимките от миналата година и се замислете дали някой от вас ще иде да запази някое от споменатите места и после да се срами пред домакините  ;)  :lol: Майна, айде стига сме разводнявали темата напразно. Ако си навит да съдействаш отново, аз съм твърдо за Юндола! Имаме традиция къде да си правим месечните срещи, защо пък Юндола да не ни стане традиционното място за националните? Дори и мотористите си имат точно набелязани места, където си правят съборите и пред тях няма такива дилеми.

:ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

тъй като уча в Лесотехни4еския мога да провера кога е свободна станцията на Юндола..но май не е със сигусност 6тото тогава са ни вси4ките практики... ако кажете... базата е перфектна за сбирки, не някъв лукс но природата е жестока там ..

Редактирано от BRENDEL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Така като гледам консенсос ще се постигне следващото хилядолетие !Поне свихме вариантите до 2 -- Юндола и В.Търново(Априлци,Елена,Рибариц) Нека да бъде подложено на гласуване :::::::::::::::::

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

За една (Събота) или за две (Петък и Събота) нощувки говорим ???????????? Мисля, че 10-12 лв. на нощувка няма да са проблем при условие че една бира с картофки е 3лв. После ние сме голяма група (ако както казвате се съберем 100 човека) цената ще падне с 20 %. Априлци ми се струва по-добрия вариант - еднакво близо е от всякъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:ebanjeee: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Юндолаааааааааа!!!

И понеже ви мързи да се разровите и да видите какво е било миналата година... само 2 примера :ebanjeee::lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ъъъъ ... май басейн, климатици и ТВ не ни трябват, а? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

долнопробен стил --- но ако врътнем прасето на грилллл екстри не ми трябват .Вече се навих и за Юндола --- далече е ама..... щом Ви е лобното място -- там сме !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе според мен е добре човек от време на време да посвинства малко :lol: а иначе, който мнооооого е зажаднял за климатик..... ми да си вземе кола с такъв ;) п.с. Ей, баш така ми се прекарва срещата :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

Ако държите да сме масов клуб трябва да се мисли за някаква средна линия на поведение . За да могат да се срещнат разли4ни поколения с различни изисквания някъде по средата. Личното ми мнение е да бъде всяка година на различни места.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Ако държите да сме масов  клуб трябва да се  мисли  за някаква средна линия на поведение . За да могат да се срещнат разли4ни поколения с различни изисквания някъде по средата. Личното ми мнение е да бъде всяка година на различни места.

Това е абсолютно вярно :ebanjeee:На мен лично, идеята да сме около Велико Търново ми допада. Редактирано от Horse

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Ако държите да сме масов  клуб трябва да се  мисли  за някаква средна линия на поведение . За да могат да се срещнат разли4ни поколения с различни изисквания някъде по средата. Личното ми мнение е да бъде всяка година на различни места.

Колегата е много прав ! Вече преговарям с туроператор за Хотелски комплекс "Боаза"!!!! --- 13 лв. нощувката --- и вижте за какво става ?гледайте За това място тези пари са нищо ! Говорил съм за около 20 човека за уикенда и още около 60 за Събота !!!Това мисля е раелистична бройка --- какво ще кажете ???? Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Вече преговарям с туроператор за Хотелски комплекс "Боаза"!!!!

Абе пич, завиждам ти за ентусиазма, ама ти кого попита дали е съгласен да сме там? Ако накрая се окаже, че само 5 човека са навити за този необясним лукс за среща, кво ще ги правиш тия 60 места? ...ма нека ти е широко!Въпреки показаното на картинките, възрастовата граница беше доста голяма, противно на очакванията ти! Пример: Майната с двете си деца и жена си ;) Мисля, че недеоволни почти нямаше, дори напротив! Щото за мен както каза 1нет от време на време трябва човек да си се поосвини, ама както само той си знае! Всеки месец си правим срещички, които завършват само с по няколко бири. За това има националната! Дето се вика "да изринем кочината!" :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На това му викат оферта ! И не е ангажиращо ! Това са малки къщички и за 13 лв..... поляни колкото искате и тези, които искат да вандалстват ще имат поле за изява :ph34r: и май могат да организират печеното прасенце на много сносни цени ( чакам да ги видя) Добрее, искахте конкретни предложения - ето го моето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Точно така ! Реални предложения са нужни а не, абе ти знаеш ли колко ще дойдат или колко няма да дойдат... Има 3-4 предложения и после има гласуване ! Това е!ПЪРВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: комплекс " Боаза "ВТОРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ??и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Боаза първи път, Боаза втори път...Явно няма други предложения - остава Боаза :ph34r: аз съм 100% ЗА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

пичове и п....та аз знам ,че кадето и да сме ще си изкараме добреи и купона ще е на ниво ;) защото ни обединява едно ;):bounce::ph34r::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

rulz ama vchera EDIN S ACCORD 2 GEN. MI VLEZE V VRATATA NA CENNIQ ACCORD 1VA!!!! DA GO EBA I KOLEGATA ....ZA GOLF E !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Po povod na vasheto zapitvane za hotel "Boaza" :hotelut ima vazmojnost da vi prieme za yikend v sredata na iyni,kato cenite sa:50lv - troina staia v starata chast na kompleksa55lv - dvoina staia v otdelni kushti100lv - apartament s vuzmojnost za nastaniavane na 5 choveka Za poveche informacia se obadete na tel.052\644490 PozdraviTA "Intersoft", VarnaI POSLE :Zdraveite, g-n.Stankov. Vuv vruzka s Vashite dopulnitelni vuprosi i iziskvania Vi otgovariam: cenite shte preturpiat izvestni korekcii, kakto sledva: 52.00lv. - troina staia v starata chast 52.00lv. - dvoina staia v otdelni vili 97.00lv. - apartamentut Avtoparkingut e ohraniaem i ima vazmojnost da pobere 50 koli. Po vuprosa za dvete pecheni prasenca cenata im shte bude okolo 420.00lv. Ako e vuzmojno do kraia na tazi ili v nachaloyo na drugata sedmiza da utochnite za koi dati stava duma, a sushto taka i tochnata broika na horata, za da mojem da rezervirame hotela. Pozdravi,Rossitza VelikovaTA "Intersoft", VarnaВТОРАТА ОФЕРТА Е ЗА 60-70 ЧОВЕКА !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

като гледам цените това май за сажаление ще отпаднепросто си мисля че 80% от хората няма да искат такива цени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На фона на горивото което ще изгорим ---- (600-700 км.) 80-90 лв. -- мисля че 8-10 лв. разлика в нощувката не е фатална. Ако карате по-икономично ей каде Ви ги ! А пък прасенцата излизат около 6-7 лв/човек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ай стига вече стия прасенца и подобни глупости.1.Лукс не ни трябва2.Трябва да има възможност за нощувка на всички желаещи3.По възможност да е равно отдалечено от всички точки на България,като тук предложението за Велико Търново е перфектно.Ако има хора от този край нека да потърсят някакво непретенциозно местенце(поне баня да има).Дайте сега сериозни оферти.п.п:И кво пречи да отидем на Юндола???Аз не съм бил миналата година но по принцип съм традиционалист и съм съгласен националните срещи на клуба да са винаги там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз като гледам пак ще сме там накрая ;) на миналогодишното място ;):(:( и май ще е най-одачното за да се спре това лутане и предложения за места на които не се знае накрая дали няма да има недоволни ;) а като гледам от миналата година няма недоволни :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda the power of dreams

Хора тва за...да е в средата на Б-я на вси4ки да им е удобно го разбирам много е яко като прелойение,НО ако има някое по яко местенце което знаете,и да е по дале4е си мисля 4е няма да е пробле, да отидем до него нали сме с Хонди :hondarulez: те са за тва и не се оправдаваите 4е ще ви изхарчат 20-30 лв.отгоре вие си знаете колко ви харчат душиците...предприемате това путуване с знанието че ще похарчите повечко пари така че...а и все пак който кара Хонда мисля си че ще намери 20-30 лв отгоре не сме некви тотални мизерници нали ?? каде не сме дали 50-100 лв та сега щото ще спестим даи да не ходим..нестава знаесе че ще се изхарчат доста $...и пак казвам не се оправдаваите,че нямате...не е така карате Хонди подяволите... ;) На някое хубаво местенце кадето и да е според мен...даже ще си напраеите разходката по дулга :( ае със здраве...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

е даде ама няма как да разберем дали ще е по-хубаво без да сме отишли някаде другадеминалата година беше супер така че то си остава като вариянт но не е лошо да се помисли и за други такива пък и 20-30 лв. за някой са си пари така че неможе с приказки абе нали си с хонда дай още кинти това ми заприлича на мангалче дето вика "ти имаш пари дай и на мен " ми все пак 30 лв. си е 1 курва :):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...