Jump to content
Honda_Fena

общи впечатления от СИВИК КУПЕ 5ген

Recommended Posts

Момчета опианен :) съм от марката хонда и най-вече от 5ген(ориентирал съм се към купе)Обръщам се към вас за да ми кажете нещо повече за тази кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz
Отговорено (Редактирано)

Колега Добре Дошъл във Форума !Цъкни на търсачката и напиши купе 5 генерация, ще ти излязат много теми! Само за предишните 2 седмици имаше 3 теми за това купе и за хеч 5г, ще намериш много инфо, за да се навиеш да ги купиш :)

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда наскоро имаше доста обсъойни теми за КУПЕТО 5г.Аз ще кажа едно - вземай и цял живот ще си щастлив :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре дошъл сред истинските фенове колега!мятаи се на купето няма да съжаляваш за нищо!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам точно какво очакваш да чуеш. Произвежда се само в щатите. Вграждат и се 2 мотора Д15Б7 и Д16З6/9 (101 и 125коня), ВТИ версия стандарно - НЯМА :). Като изключим Дел Сол-а от класацията, от 5-тите генерации купето е най-тежко(не с много, но все пак), така че неможеш да очакваш да е голяма бегачка. Като цяло е комфортно, сравнително просторно, има приличен багажник. Мене лично ме кефи, че до края на вратите е 1:1 с хеча - на който по принцип съм най-голям фен. По окачването - има предна реактивна щанга ... Чесно казано, незнам какво още да ти кажа. Аз съм доволен от моето! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как така купето е най-тежко? Ами седана? А няма ли американско производство SIR, което да е повече коне? Яд ме е, че няма по-мощен двигател! :) Иначе ме кефи мнооого! Но и аз се чудя....искам VTI! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...