wink 18 #1 Публикувано 27 Май, 2008 Ами колеги кажете може ли да се поправи това нещо или да купувам нова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THE BEAST #2 Отговорено 27 Май, 2008 оправя се от лесно ама МНОГО ЛЕСНОСПОКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest murdera #3 Отговорено 27 Май, 2008 да не пускам нова тема,имам питане:имам забележка на задната броня,5х5см няма боя,ако го мина с кит и шкурка и ми забъркат custom цвят ще мога ли сам да го оправа без бояджия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 28 Май, 2008 съмнително е. Принципно ще можеш но ще си личи от 100км. По добре дай 40-50 лв някой да ти направи преливката като хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 28 Май, 2008 да не пускам нова тема,имам питане:имам забележка на задната броня,5х5см няма боя,ако го мина с кит и шкурка и ми забъркат custom цвят ще мога ли сам да го оправа без бояджия?Колега има един сервиз на ул. Свети Наум, в участъка между бул. Черни Връх и семинарията, преди началото на баира е! Сервиза е на самата улица, ще видиш много свалени брони, калници, джанти и т.н, момчетата се занивамат с лепене и боядисване, иди и питай колко ще ти вземат и готово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове