Jump to content
Guest group4dam

Няма ли да организирате сбирка

Recommended Posts

Guest group4dam

Идеята за едно крайезерно,пролетно събиране ми се струва не лоша!! Може да врътнем едно ягне нейде!!! Някой от Вас беше показал на снимки такава сбирка ----- каде е била ????? Какво ще кажете ???? :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Гласувам ЗА и с двете си ръце :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Ти ходил ли си до сега ????? Не знам каде се събират ????? Сигурно някъде около София - те маи повечето са оттам:lol: Е аз ще дойда -- стига да е в почивен ден. Товаря ягнето и идвам ..... Дано има интерес и от другите. Знам едно място тука ама някой с по-ниските ахтомобили няма да успеят ще пратя снимка. !!!!!! Село Генерал Кантарджиево на 7 км. от Албена -------- всички германци и англичани цяло лято ги водят тука...... Една сенчеста поляна, една стара чешмя, 50 ковани пейки с маси, битов стил, такива чевермета им въртят ---- бедна Ви е фантазията, нестинарки щъкат ....... На лято може да организираме нещо , ако още ни вървят Хондите :lol:

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Миналата година, май Август месец беше - ходиха на ... компромисен вариянт - Юндола, достатъчно далече както от София така и от други градове. Тогава още не се бях регистрирал, но приятели разправят че купоне е бил не на 6 ами на 66 :lol::lol:

Айдееее НАЦИОНАЛНА СРЕЩААААААА Време е мисля :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

и аз съм навита :lol: ... аз...като жена... 6е правя салатата!!!:lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ти от София ли си????? Я прати някоя снимка на твоята Хонда. Аз сам за ходене ----- Кажете кога само

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Булка С това това едно око да не си отрежеш пръстите :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

:lol:,грозно но яко!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

6е видиме тая работа на сре6тата:lol: ...вие по-добре мислете за агнето...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

6е видиме тая работа на сре6тата:lol: ...вие по-добре мислете за агнето...
булка ... ти гледаи да не резнеш нещо друго вместо пръстите :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

бе момченца, стига сте ни булкосвали :lol: ами спрятайте агнето и добре опечено да е, че да кажем после, че добре сте се представили :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

и добре опечено да е

Ще е, ще е :lol: Вие само датата да кажете че да знаем кога да го завъртим ... на чевермето де :lol: и салатата на ситно да е :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

та...дати4ка и място? a на Юндола има ли вероятност да се ходи пак?

Редактирано от BRENDEL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Вариянта за Юндола отново не е лош, стига да няма хора на които да не им се ходи и тази година на същото място :lol: аз не съм от тях :lol: дата мисля че юни или юли е добра идея :lol: в началото на отпускарския сезон :lol: е предложения ..........?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

13 и 14 август как са.Падат се събота и неделя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

и аз мисла 4е в на4алото 6е е по-добре..после насякъде 6е се напълни с хора и 6е стане ужас...(няма зна4ение 4е сесията е то4но юни)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Началото на Юли е добре мисля - по-късно всеки ще забие някъде по морето и отече !!! Края на Юни ,началото на Юли --- но да разгласим от сега, че да се съберат повече хора и да изберем дата.Има ли някой от МИСАТА (пловдивчани) да измислят някое местенце там около Асеновград било много хубаво ?????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

И аз съм за Юни, защото Юли и Август много отпускарски, миналата година затова не дойдох :lol:Май да пуснем пак една анкета за време, освен за място ?Оставете на мира момичетата, че и без това са кът в клуба - ще вземем да ги изгоним :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

Оставете на мира момичетата, че и без това са кът в клуба - ще вземем да ги изгоним :lol::lol::lol:

...може да ни напи6ете в 4ервената книга на из4езва6тите видиве :lol::lol: 6егувам се ..няма да се оттървете така лесно от нас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Априлци !!!!!!! Страшно!!!!!!!Да говоря ли ??????С Сашо снегорина :thumbs1:Кажете колко човека горе-долу за да говоря с хотелиерите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

Аз сам ЗА.Бройте ме и мен,в Априлци наистина е много ГОТ... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

24 май,време за аганце и 3 почивни дни.Какво ще кажете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Какво ще кажат другите за 24 май ?????? Моля администратора да изведе датата в mainboard-a за дискусия ! Нека всеки, който проявява интерес да потвърди персонално за да уточним бройката. Имайте впредвид, че няма много време

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Какво ще кажат другите за 24 май ??????

Ами време за балове, ама аре ... :blink: Аз все си мислех, че ще остане за юни месец :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз също мисля че периода на баловете ( при това пиковия) не е добра идея. По-добре е края на Юни.

BRENDEL, да има сесия тогава, ама айде бе :blink: чудо голямо, все едно ще ти е ( ни) е за първи път :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Аз също мисля че периода на баловете ( при това пиковия) не е добра идея. По-добре е края на Юни.

BRENDEL, да има сесия тогава, ама айде бе :D чудо голямо, все едно ще ти е ( ни) е за първи път :blink:

Ако мислим да правим 2 срещи тази година - най-добре е да е май

:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Нека тогава да е Юни, че наистина баловете ще са пречка!!! После 23 ще се отработва и втората седмица ще се натовари.Предлагам на 10-Петък - към 8:00 PM пристигане , 11-Събота - ши перем кючека, 12-Неделя се прибираме по къщята.

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Традицият повелява на 24 май да се открие морския сезон :blink::D;):D;););) Традициите не са това, което бяха, но все пак съм за Юни :D Май без анкета няма да решим лесно... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ЩОМ ВСИЧКИ СА СЪГЛАСНИ ----------------------------------------------ЮНИ----------------------------11,12------------------------------- Да проверя ли за Априлци ??? Ще проверя !!!

сами няма да решите май .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

в този хотел Априлци съм спал преди ремонта, но още тогава цените бяха 18лв на легло и 45 за апартамент, но като се сетя, хче на някои им се видя скъпо 6лв за легло на Юндола, не си и помислям какво ще стане на Априлци след ремонта :blink: Освен това е прекалено официален този хотел за такава сбирка,трябва ни нещо по-неглиже, а и останалите малки хотелчета там са доста претенциозни за нас :D гледайте повече за бунгала - ТАМ Е КУПОНА!!!:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

... Село Генерал Кантарджиево на 7 км. от Албена -------- всички германци и англичани цяло лято ги водят тука...... Една сенчеста поляна, една стара чешмя, 50 ковани пейки с маси, битов стил, такива чевермета им въртят ---- бедна Ви е фантазията, нестинарки щъкат ....... На лято може да организираме нещо , ако още ни вървят Хондите :lol:

:ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

24 май,време за аганце и 3 почивни дни.Какво ще кажете.

малииий само как добре звучи.аз съм ЗА ,а и агнето да бъде от прасе :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Априлци одобрявате ли ????--- цетрално място--- много красиво--- сравнотелно ефтино

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

абе да ви кажа, и аз си мисля че ще е най-добре на бунгала, далеч от големите тумби хора, евентуално до някой язовир.... Мерстенце където да можем да си пием и да се веселим под звездите и/или около огъня :ebanjeee: ехххх, размечтах се.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе да ви кажа, и аз си мисля че ще е най-добре на бунгала, далеч от големите тумби хора, евентуално до някой язовир.... Мерстенце където да можем да си пием и да се веселим под звездите и/или около огъня :ebanjeee: ехххх, размечтах се.....

На язовир Копринка има бунгала, малки станции, че сега и частни хотелчета. Място за палатки също бол, терен за чеверме. Те рокерите не случайно се събират там.На Бузлуджа пък се събираха БМВ форума, там има доста хижички и станции, с големи терени.По в центъра на България май е само хижа Узана. Има интересни пътища, от и за цяла България. Под 2 часа е от София, 1 от Пловдив. За идващите от Северна България има и бонус - преминаването на Шипченския проход, с Хонда при това!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На Копринка съм ходил ама ако искате на самия язовир --- там където ходих (на един ръкав) само Москвич може да иде . (бях с Алеко). Иначе е невероятно !!!! Имам снимки, така и не се научих как се качват !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еее юни е мноо гадно. Ако сесия... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...