Guest Honda-Z #1 Публикувано 7 Април, 2005 Интересна тема в американския Акура форум. http://tl.acurazine.com/forums/showthread.php?t=71954 И да онагледя коя е Acura TL и за какво се бори: Не знам точно за кой Лексус говорят, ама не ща и да знам. ТL е най-невероятната кола, която съм виждал (освен RL, може би ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #2 Отговорено 7 Април, 2005 Acura-та е готина но и Лексуса е готин ако става дума за IS200. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #3 Отговорено 7 Април, 2005 Acura и HONDA са 1 ! Като дупе и гаши така че лексуса да го духа само HONDA V-TEC ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 7 Април, 2005 Acura и HONDA са 1 ! Като дупе и гаши така че лексуса да го духа само HONDA V-TEC ! Много просташко изказване ... ама много! Тъкмо щах да похваля тая Акура (която много прилича на Акорд) и едно такова мнение е*@ мамата на цялата тема! ...както и да е и двете коли си ги бива! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #5 Отговорено 7 Април, 2005 3.2 v-tec......eхххх...ей тва е ме4та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #6 Отговорено 7 Април, 2005 (Редактирано) абе много "v-tec"-и се пръкнахте ...кво е това животно не ми стана ясноHONDA въздържай се от подобни изказвания моля те ...тук във форума често виждам един термин описващ подобни изказвания ... а именно -> "голфаджия" (не го разбирам този термин какво значи, тъй като нямам абсолютно нищо против хората каращи и други коли различни от хонда, но ти може и да го разбереш)да кажа и за количката нещо все пак .... гледам я вече 2 минути и не мога да повярвам че е създадено подобно изрудче ...малко на БМВ и митсубиши и акорд мяза перфектна е !! Редактирано 7 Април, 2005 от CryoGen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream #7 Отговорено 7 Април, 2005 (Редактирано) ..Не знам точно за кой Лексус говорят..за тоя: lexus rx330 аз нищо не разбирам от коли, ма си мисля, че разбирам от красивите неща... за мен тая Acura TL е такава прекрасна муцуна, дето не съм и се надявала, че има.. предницата й е като на мъркаща котка примижала от удоволствие, разкошна е.. Редактирано 7 Април, 2005 от DazzleDream Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #8 Отговорено 8 Април, 2005 (Редактирано) Хе хе. Виждате ли "колегите" от Щатите за какви коли си говорят и какви са им проблемите- интериора май по-ми харесва; и т.н. А ние тука- това не ми работи, онова, дали не харчи много... Интересно дали има тема за стачка против лошите улици и дупките в Калифорния? Колата е уникална. Дизайна за щатите е отново по-добър, според мен. А що се отнася до Лексус-а, освен качеството трябва да се гледа и цената, както е написал един човек там, че качеството е наистина по-добро, но не като за $20 000! Редактирано 8 Април, 2005 от D16A8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #9 Отговорено 8 Април, 2005 недоумявам как може да се сравнява джип с лимузина?все едно да сравняваш танк и вертолет примерно ами всеки от двата автомобила е с различно предназначение, но аз лично сам за Акурата, не само че е Хонда, просто е перфектнано и Лексус си е марка отвсякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #10 Отговорено 11 Април, 2005 Тъкмо щах да похваля тая Акура (която много прилича на Акорд)... ходи като оФци, блее като оФци, що е то? оФци!имаме участник, познал точният резултат!Това е има-няма европейския акорд от аватара на Jackal-аАма нали е 'хАмериканско' ще му се кефим повече. Пък и е Акура РЛ, не някаква си хонда акорд ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #11 Отговорено 11 Април, 2005 Това е има-няма европейския акорд от аватара на Jackal-а Ама нали е 'хАмериканско' ще му се кефим повече. Пък и е Акура РЛ, не някаква си хонда акорд ... Почти. Ако говорим за аналог на европейския Акорд, то това би била Acura TSX. А Acura TL е по-висш модел от TSX. Acura TSX: Препоръчвам на всички, които не са разглеждали официалния сайт на Acura да го направят ЕТО ТУК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #12 Отговорено 11 Април, 2005 оппа, изложих се!ама и хонда се изложиха, какви са тея 2-3 буквени комбинации, дето нищо не говорят ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #13 Отговорено 11 Април, 2005 tova e kolata , .... honda nabliagat vinagi na agresiata v dizaina .e ako tva ne e agresia zdrave mu kazi i p.s. dosta po razlicha e ot akorda za ostanalia svait [ne samo za evropa] dori i v dizaina e pipnato. btw chuh che spirat proizvodstvoto na po visokite klasove avtomobili v evropa zashtoto mnogo se duneli sas kachestvoto v evropa t.e. v rouvur ,koito pak i na vsichko otgore falira tia dni .oburudvaneto e drugo , konete abe vsichko e razlichno vkluchitelno i cenata koiato e po evtina mrusni kapitalisti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове