Jump to content
smits

оценка на щетите

Recommended Posts

някои да има идея как мога да си направя приблизителна оценка на щетите по колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka

това е за приблизителна оценка за теб самия..Но ако питаш за застрахователната оценка на щети хмм там малко си е лотария, защото те изписват цени на нови части умножени по коефициент на амортизация /спрямо годините на колата/ + труд на някакви смешни часови ставки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за себе си някаква преблизителна оценка да имам че лошо ми одариха хондичката :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако има снимка и колегите може да ти сметнат цените набързо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

задължително вътрешна и външна снимка, но това ще е на око, други неща като криви перки, спукани радиатори, водни съединения, недай си боже криви рогове си трябва да се разкости колата за да се видят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има крив рог ще направя една две снимки и ще покажа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добра оценка може да направи този , който ще я оправя ;) .... и пак ще е в някви граници , точна е трудно . Препоръчвам ти да купуваш части от моргите , щото повечето нови ментаци които продават са голяма скръб .... а предполагам като чуеш цените от бултрако ще ти се завие свят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще я правя ама уж застрахователите ще плащат то е ясно че от моргите ще пазаря щото ония все едно с гараж ми продават калника ;) утр ще сложа снимки да кажете някво мнение по въпроса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ремонта ти излезе повече от оценката на застрахователите за разликата можеш да заведеш иск в съда с/у този които те е ударил само трябва да пазиш всички фактури и да имаш добър адвокат :zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...