Jump to content

Recommended Posts

Здравейте.От скоро сам притежател на Хонда и се интересувам дали ще има някаква разлика ако сложа на Civic 1,6i обикновена газова уредба и газов инжекцион.Ще чакам съвети.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стига бе човече хонда и газ :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.От скоро сам притежател на Хонда и се интересувам дали ще има някаква разлика ако сложа на Civic 1,6i обикновена газова уредба и газов инжекцион.Ще чакам съвети.

и аз ще се присъединя към теб и ще чакам някой с газов инжекцион да напише някакъв коментар, защото повечето тук са с обикновенна газова ... и също мисля да си слагам някаква газова, така че коментари на грамотни хора са добре дошли :oи ще помоля колегите които мразят "газта" да си направят тема в офф-топик и да си говорят там... аз до сега не съм видял човек с газова от форума, който да е недоволен от нея 0_о

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ами то доста теми има за газово само дето търсачка не се ползвасивик 1,6 105магарета съм карал с газов инжикцион BRC ами липсват проблемите на обикновеното като гаснене при каране по инерция, светени на разни датчици по таблото /но това може да се оправи и при обикновено газово/,и няма чак такава разлика дали караш на гас или бензин при ГИ а разхода спрямо бензин е + 0,5-1 л. горе долу

Редактирано от pit

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hiti1

Много ще разчитам на Хондата,защото доста пътувам и на ден ще минавам към 150 км. и за това ми трябва да е по евтино.При обикновената газова трябва ли да се слага нещо допълнително освен газовата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...