thejiffy 0 #1 Публикувано 22 Май, 2008 здравейте колеги ..имам нужда от малко савети ...ударих си хондата и сега бронята ми е в това састояние по- долу ..казаха ми че мога да я залепя бронята и маската и няма да имам проблеми след това ...искам да питам дали е така че не ми се дават луди парички за нови ако ще мога да закарпя тези .благодаря ...http://www.flyupload.com/?fid=3272583 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 22 Май, 2008 нямаш никви грижи, лери се без проблеми.... кажи от къде си да те упътим за сервиз ако не знаеш някой близо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thejiffy 0 #3 Отговорено 22 Май, 2008 в софия съм ,.наистина ми трябва сервиз 6тото съм я оставил при един майстор които е сабрал о6те 5 коли и незнам кога ще я почне мойта . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thejiffy 0 #4 Отговорено 22 Май, 2008 (Редактирано) това е мн добра информация ...ама проблема е че предпочитам професионалист да го направи ..тоест 6те му платя ..няма кога аз да се занимавам ..а мисля че няма да е мн скъпо поне така си мисля ..иначе още се чудя каде да я направят тази процедура. Редактирано 22 Май, 2008 от thejiffy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THE BEAST 0 #5 Отговорено 22 Май, 2008 заповядаи в Ямбол колега за около 100--150 лв ще имаш чисто нова броня (може и по малко ама трябва да я видя на живо)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest thejiffy #6 Отговорено 22 Май, 2008 ех ..далече си а пък си мислех,че може и по-тънко да мина .че искам да останат парички за една хубава черна боица.ако някои знае за софия каде да я отнеса ще съм му благодарен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THE BEAST 0 #7 Отговорено 22 Май, 2008 е ми значи частично боядисване и ако си късметлия маистора да е ОКИ ДОКИ преливката няма да се вижда 60-80лв тука в ямбол за софето не знам там е друго успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pinci 0 #8 Отговорено 22 Май, 2008 Само за справка: чисто нова броня за 5-тагенерация 35лв (тайландска) + 100лв (горе-долу такива цени чувам) боядисване на детайл = 135лв чисто нова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 23 Май, 2008 заеби ги тия ментета. В красна поляна срещу магазина на Sigi има едни дет лепят брони и ги правят перфектни. Лепенето няма да ти е повече от 20лв. Виж мойта как я направиха за 70лв: ето адреса. линка е валиден 1 седмица http://bgmaps.com/services/links/links.asp...08eee01e07434c6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове