Jump to content
thejiffy

лепене на броня и маска?

Recommended Posts

здравейте колеги ..имам нужда от малко савети ...ударих си хондата и сега бронята ми е в това састояние по- долу ..казаха ми че мога да я залепя бронята и маската и няма да имам проблеми след това ...искам да питам дали е така че не ми се дават луди парички за нови ако ще мога да закарпя тези .благодаря ...http://www.flyupload.com/?fid=3272583

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нямаш никви грижи, лери се без проблеми.... кажи от къде си да те упътим за сервиз ако не знаеш някой близо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в софия съм ,.наистина ми трябва сервиз 6тото съм я оставил при един майстор които е сабрал о6те 5 коли и незнам кога ще я почне мойта .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

това е мн добра информация ...ама проблема е че предпочитам професионалист да го направи ..тоест 6те му платя ..няма кога аз да се занимавам ..а мисля че няма да е мн скъпо поне така си мисля ..иначе още се чудя каде да я направят тази процедура.

Редактирано от thejiffy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

заповядаи в Ямбол колега за около 100--150 лв ще имаш чисто нова броня (може и по малко ама трябва да я видя на живо)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest thejiffy

ех ..далече си а пък си мислех,че може и по-тънко да мина .че искам да останат парички за една хубава черна боица.ако някои знае за софия каде да я отнеса ще съм му благодарен .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е ми значи частично боядисване и ако си късметлия маистора да е ОКИ ДОКИ преливката няма да се вижда:lol: 60-80лв тука в ямбол за софето не знам там е друго успех :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за справка: чисто нова броня за 5-тагенерация 35лв (тайландска) + 100лв (горе-долу такива цени чувам) боядисване на детайл = 135лв чисто нова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

заеби ги тия ментета. В красна поляна срещу магазина на Sigi има едни дет лепят брони и ги правят перфектни. Лепенето няма да ти е повече от 20лв. Виж мойта как я направиха за 70лв:

Публикувано изображение

ето адреса. линка е валиден 1 седмица

http://bgmaps.com/services/links/links.asp...08eee01e07434c6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...