Jump to content
Guest radio_manbg

Изпускателна система за 6-та генерация

Recommended Posts

Guest radio_manbg

Въпроса е дискутиран не веднъж но винаги се достига до момента има ли датчик на сондата в катализатора или няма .... Другото е какви са рисковете при промяна (сваляне на катализатора и замяната му с резонаторно гърне) в изпускателната система и до какъв диаметър е добре да увеличим обема на тръбата според обема на двигателя?Също даите предложения ъде и примерни цени ако сте правили тази операция конкретно на 1.4 мотора...Ще съм благодарен че вече не се издържа....смятам че за 85хил км. от който 36 в БГ с БГ ензин ... катализатора е АУТ...Мерси за каквато и да е информация и съвет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Първо сондата има слага на резонатора ,но от там на татък : възможност да изгори несъм сигорен ,но съм чувал второ на трето чека ти свети че имаш проблем :rolleyes: ,трето на четвърто резонаторното гарне е точно толкова голямо колкото катали затора без значение за какъв мотор. Това мога за да каза от личния си опит

Редактирано от KU4E_DUX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си махнах катализатора и сложих права тръба. Колата си върви идеално и нищо не ми свети по таблото.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan74

Моят го махнах преди месец, сега съм с резонаторно гърне за 50лв. Никога не ми е светвал чека и не съм видял да има сонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма смисъл да го махаш само го свали избий питите и пак го сложи и ще имаш гърне няма смисъл да даваш пари за друго а за сондата......незнам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_freak

Потърси писъл съм за това някъде. Сонда няма. тръби 54 външен 50 вътрешен. С резонатор или изтърбушваш стария

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...