Jump to content
Guest Ceko

Елкон, дето ти дават разпечатка?

Recommended Posts

Guest Ceko

Имаме едно такова въпросче към колегите от Варна (е и някой друг ако знае да казва).Има ли елкон, на който да ти дават нещо като разпечатка за колата. Това щото като отида там и оня пич като ми каже това и това и това и това било еди какво си, ще помня 5 минути и ще го гледам като... . Та поне като имам разпечатка да я занеса на майстора и той да си я види :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами аз поне не знам такова място.Единственотот място което препоръчвам е Ицо в Чайка до спортното.И кво ти пречи да си ги запишеш на лист.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Otidi pri Daqn ot Cvetniq - nqma takav deto ima Honda i da ne go poznava !!!Toi e nai dobriq - drugi koli mai ne remontira!!! Dokato i 4ue glasa i 6te ti kaje mai4inoto i mlqko :weirdo: Az kato kupuvah moqta samo mu q zakarah - toi razbira se q poznava kolata, sedna napravi edno krag4e i ---- perfektna !!No skoro 6te hodq pri nego za profilaktika. Znae6 li go ??????? kade e ?????M/u Akvarel i 2-ri korpus na VINS-a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Каде казва6 е това то4но.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

аве загубил съм му телефона Аз утре ще ходя при негоЧе днес превключих от газ на бенз да насера един гей с едно спортно жигули и като взе да ми се дави ----- зверски !!!!!!!!!!!!!!!!!!! А пък и турих V-power . Kakvi i stana ????? Ne varvi !!!!!! Do predi dva dena be6e taka na gas ama se okaza 4e edin marku4 se pregynal i ne idva dostaty4no gas -------------------- A sq banzina ----- kakav e toq karak ??????? Utre kato hodq 6te mu vzema tel. napravo da se 4uete , a pak ako iska6 ela s men -- 6te si udarim 4akalak nqkade --- na ХЕИ-то например. моя телефон е 0899 810 153 Дамян се казвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

Здрасти, познавам го Дидо. При него я водя, но профилактично исках и на елкон да я замъкна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

... превключих от газ на бенз да насера един гей с едно спортно жигули и като взе да ми се дави ----- зверски !!!!!!!!!!!!!!!!!!! А пък и турих V-power . Kakvi i stana ????? Ne varvi !!!!!! Do predi dva dena be6e taka na gas ama se okaza 4e edin marku4 se pregynal i ne idva dostaty4no gas -------------------- A sq banzina ----- kakav e toq karak ???????...

Що си мъчите колите с тая газ,все едно да си вземе човек расов жребец и да му прасне кайсиите с две тухли.А за ШЕЛ не ми се говори,това че на колонката може да пише V-power,не означава нищо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Що си мъчите колите с тая газ,все едно да си вземе човек расов жребец и да му прасне кайсиите с две тухли

:ebanjeee::lol:;) Браво колега по-точно определение не бях чувал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...