competition 2 #1 Публикувано 21 Май, 2008 Може би ще има хора,които ще тръгнат по-рано(като ден имам в предвид). Но повечето ще тръгнем на 7.06.2008 (СЪБОТА) СУТРИНТА към 07:00 ч. и моля да не се пишат сега коментарите от сорта аз Петък ще тръгна.Който иска за Петък да пусне друга тема.Та с повечето колеги решихме,че тогава е най-удачно да се тръгне поради причината,че Петък е работен ден и не всеки ще му се пътува тогава,както и че трябва да се пазари и т.н Да се върна на темата:В Събота 7.06 в 06:30 ч. е уговорката да се изчакаме на паркинга ЛУКОЙЛ-Магистралата.Ще изчакваме до 07:00 ч когато ще тръгнем(понеже по обяд ще е адски пек).Знам че има още доста време,но по-добре рано отколкото в последният момент да се пуска темичката. Пускайте си коментарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #2 Отговорено 1 Юни, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Golf-Assassin #3 Отговорено 6 Юни, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове