Jump to content
Guest parfum

Искам да купя HONDA

Recommended Posts

Guest parfum

Здравейте, искам да купя HONDA CIVIC 94-95 годинаМоля Ви да ме посъветвате какво да гледам или в кой сервиз (София) да я закарам за да ми кажат реалното и състояние!Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ми няма какво по странно да и гледаш, като всички нормални коли, а

иначе можеш да я заведеш при Омбре, да ти даде професионално мнение :bounce:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

Здравейте! Имам един въпрос: мисля да си купувам Хонда Сивик 94- 95 година, но проблема ми е, че не знам нищичко за тази марка. Какъв двигател да я търся, така че да е сравнително икономичен, но и пъргъв? Въобще с какви двигатели се предлагат тези коли?10х :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

най-често се намират с двигател 1.5 ( D15B2) 90кс. които е доста издържлив и икономичен, пък и заради по-ниската мощност, цената е по-ниска :bounce: иначе има и такива със D16Z6/D16Z7 - 125hp или B16A2 - 160hp, но пък цената вече е друга.Мисля че няма да си разочарован от Д15-ката при условие че явно финансовя въпрос доста те интересува:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

най-често се намират с двигател 1.5 ( D15B2) 90кс. които е доста издържлив и икономичен, пък и заради по-ниската мощност, цената е по-ниска :bounce: иначе има и такива със D16Z6/D16Z7 - 125hp или B16A2 - 160hp, но пък цената вече е друга.Мисля че няма да си разочарован от Д15-ката при условие че явно финансовя въпрос доста те интересува:ph34r:

До сега съм карал Голф 90 коня и не ме е разочаровал, но търся нещо по- пъргаво в лицето на HONDA Civic. Финансовия въпрос ме интересува до толкова, че да мога да я прехранвам и да сменям консумативите и. Фрапираща ли е разликата в разхода и резервните части между 90, 125 и 160hp?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Човече един съвет ! ВЗИМАЙ СИ ХОНДАТА и няма да съжеляваш ! 1.5 \ 90 коня е за теб ! Икономична,нечовешки пургава-повярваи ми градско някой трябва доста да си напъне таралясника за да може да се конкурира поне малко с такова нещо,негледай че е 90 коня ! вървят за 120 :bounce: понеже е лека :ph34r: най-добрия избор е Хонда :) окачването на тези модели е от булидите на хонда,няма да имаш проблеми с окачването никога,комфорт колкото се мове повече,за тия праи такова нещо няма взимаи си я бързо щото в германия наи-евтината е кум 5-6000 евро ве4е цените скочиха много ! Вземи я и и се радваи като на свое отроче,а ние ще те чакаме някои ден на срещите не :) с радост ще я приемем и теб и нея :) честито ! и със здраве !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хондата определено е по-пъргава от голфа при еднакви показатели.разликата при потдръжката е минимална.... това зависи от състоянието в което си вземеш колата.Разликата между 90/125/160 ще намериш най-вече в цената на колата, за 90коня, намират се около 4000-4500 неинвалидни ( има един тип в мобиле-то дето винаги ги продава за 4200 ма трибва да следиш обиавите)а за втек-овите мотори обикновено са над 5.5-6 хиляди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

за втек-овите мотори

125 и 160 коня ли са V-TEC?? Дайте някви техн. данни за трите мотора?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

D15B2 - 1.5 SOHC Dual-Point Fuel Injection - 90hp@6000, 119Nm@4500 ( но по дино-графики ги прави на 2900об.)D16Z6/D16Z7 SOHC Multi-Point Fuel Injection VTEC 125hpB16A2 DOHC Multi-Point Fuel Injection VTEC - 160hpсори, но нямам време сега за по-обстойно инфо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

D15B2 - 1.5 SOHC Dual-Point Fuel Injection - 90hp@6000, 119Nm@4500 ( но по дино-графики ги прави на 2900об.)D16Z6/D16Z7 SOHC Multi-Point Fuel Injection VTEC 125hpB16A2 DOHC Multi-Point Fuel Injection VTEC - 160hpсори, но нямам време сега за по-обстойно инфо

10х :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

А защо го обърнахте на чат в темата на човека? :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

Искам да попитам и още нещо:Цени на ангренажен ремък, накладки и др. консумативи, които се сменят при покупката на колата. Става въпрос за 90 и 125 HP.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Искам да попитам и още нещо:Цени на ангренажен ремък, накладки и др. консумативи, които се сменят при покупката на колата. Става въпрос за 90 и 125 HP.

Чове4е свери си 4асовника с някой магазин за тези не6та :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

Не претендирам за абсолютна точност:ангренажен ремък - 60лв заедно със смяната (+/-5лв).накладки - предни 50лв, задни към 45 със смяната.масло за двигателя - полусинтетиките са към 10-12лв литъра общо взето. На моята d15b2 и трябват 3литра и нещо, тоест 4 литра.масло за скоростна кутия - 2литра същото като двигателното.свещи - NGK, признати от половината форум са към 30лв комплекта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Какво да гледаш ли ?? хммм....... Гледай да събереш повечко пари че да вземеш нещо по-ново :lol: Те майсторите ще я гледат колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Какво да гледаш ли ?? хммм....... Гледай да събереш повечко пари че да вземеш нещо по-ново :lol: Те майсторите ще я гледат колата

:lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Здравейте! Имам един въпрос: мисля да си купувам Хонда Сивик 94- 95 година, но проблема ми е, че не знам нищичко за тази марка. Какъв двигател да я търся, така че да е сравнително икономичен, но и пъргъв? Въобще с какви двигатели се предлагат тези коли?10х :thumbs1:

Точно над поста ти, !net е дал адрес. Отиди при Омбре. Мисля, че няма да ти откаже малко инфо.Успех в търсенето :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

Какво ще кажете за Civic 5-gen. седан? Интересува ме дали е толкова пъргав като ейчбека? Насочвам се към седан защото багажника му е голям + за мен. Все пак трябва да си събера някъде музиката. :cool::yes: Ако продава някой такава 94 - 95 година да свирка. 10Х :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StanNSX

Колега погледни едно зверче седан което се продава :love: 160 HP е може да видиш дали върви ако се обадиш, колата е в Софияhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2446има снимки но ако ти е бажен инета ще трябва да почакаш да се заредят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...