Jump to content
Guest HONDA

СТАЧКА !

Recommended Posts

Guest ZERO

Аз в скоро време ще си взема еднопосочния за Италия и ще се спася....

:hondarulez: това е истината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Сега като чета,значи не съм объркал мястото.днес отидох и няма никой.Бях се сменил от работа.Не искам да виня никой,но дано се направим нещо по-дсериозно следващия път.Не трябва да се отказваме.КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ ПО-СЕРИОЗМНО ДА СЕ СЪБЕРЕМ.Ако трябва и след някоя среща на клуба да тръгнем.Да подготвим плакати или поне разпечатани листа,предварително.Може да организираме обща среща на клубовете като имаме обща идея няма поне да възникват спорове между марките,Ако го направим след среща на клуба има по-голям шанс да дойдат повече хора.Кажете какво мислите за идеята. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

направо съм разочарован от това безразличие ;) аз бях там околу 11ч. поседях отстрани на входа и видях някво момче чакаше отстрани пред колонкте ;) можеби е бил един от вас :( и никой друг не ми направи впечатление ;) и просто неможах да повярвам ,че само на думи бяха силни повечето :( а като трябваше да се направи нещо ;):hondarulez:;) искам да благодаря на всички които са били там ;);) вие наистина обичате своите коли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Mачо не са те видели бе пич, с тая безлична колица ... :)То вярно трябваше да се наддигна от мацката, като ми звънна д-р охболи, разправя 60 коли имало :)Ама така само по телефона, или с минаване покрай бензиностанцията, работата не става. Не се организирахме добре, в последния момент стана всичко, 4-5 коли, при това не сте се и засекли.Може на следващата среща да се организираме на живо. Но ми беше интересно така спонтанно да стане. Но прибързах малко, много близка дата дадох (щото този уикенд не мога), 1нет прибърза двойно като пусна тоя ужасен час малко след полунощ, и те хората ги дострамързяло и не дойдоха. Май инициативата в тунинг.бг е протекла още по-зле, само от хондабг чувам хора са отишли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

момчета проблема е сериозен! може да се направи втори опит а???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

абе в тоя орел форум има редки екземпляри!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shumy

Гледахте ли новините по НТВ? Казаха че от началото на годината са събрани 90 000 000лв приходи от винетки :unsure:

Къде ли потъват толкова пари?!!

ОТ ВИНЕТКИТЕ

Започва ремонт на второкласните и третокласните пътища по Черноморието. Парите за изкърпването на настилката са събрани от винетните такси. От началото на годината до сега от продажбата им са събрани около 90 милиона лева.

6 милиона лева се отпускат за ремонт на над 20 от туристическите пътища край Черноморието. Рехабилитацията стартира веднага и ще приключи преди разгара на летния сезон, обещават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Тя ще обхване предимно пътищата в областите Бургас, Варна и Добрич. Ще се ремонтират и първокласните шосета между Шабла и Балчик, както и участъкът от Варна до Шумен и Бяла. По по-качествени пътища ще се движим до Приморско и село Варвара. Последно ремонти по тези отсечки са правени преди 30-40 години.

http://ntv.bg/news/show_news.php?id=5299

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е дано направят нещо свестно с наште парички :(:unsure::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ЕЕЕЕЕ ние се уредихме с хубав асвалт поне.То незнам какво ще ремонтират като от Варна до след Бургас пътя е стъкло по евро програмите ---> май пак ще си правят пътищата до вилите !!!!!!!Но на който му се кара ----> Варна - Бургас ---- завои , прави- пътя е невероятен --- супер !!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

ЕЕЕЕЕ ние се уредихме с хубав асвалт поне.То незнам какво ще ремонтират като от Варна до след Бургас пътя е стъкло по евро програмите ---> май пак ще си правят пътищата до вилите !!!!!!!Но на който му се кара ----> Варна - Бургас ---- завои , прави- пътя е невероятен  --- супер !!!!!

е аз точно там щях буквално да се убия (преди 2-3 седмици) заради няколко огромни дупки една след друга :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

къде бре ????????? Май много си се рязал по завоите :unsure:Събота ходих до Бургас. OFF-ROAD test на бул."Хр.Смирненски" ----> за Хонди не става !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

къде бре ?????????

преди отбивката за шкорпиловци ако не се лъжа беше.ееееееееееееи таквиз огромни трапове :unsure: дано да са ги запълнили...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...