Jump to content
Guest HONDA

СТАЧКА !

Recommended Posts

Guest HONDA

ТУКА Е МЯСТОТО...Започвайте с предложенията какво да правиме...бавно движение...паркиране на криво...много таксита...час и дата...озаконение на стачката...приятелство с такситата щото лошо...да фанеме да си оправиме пътищата е такива неща все пак влизаме в ЕС...ок ???? ае със здраве ! :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

...приятелство с такситата щото лошо...

един разумен човек :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

s teb dvama!!! :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

те според мен такситата ще са най - навити за стачката, че те карат по над 10 часа на тея улици....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

те според мен такситата ще са най - навити за стачката, че те карат по над 10 часа на тея улици....

Само така си мислиш.Карат най много и когато вьпроса опре до нещо такова и всеки си вика ей аз сега ще работя щото другите стачкуват и ще има повече работа.На последната стачка/ако мога вьобще да я нарека така/ се сьбрахме 600 човека.В София има около 10000 таксита и 15000 таксиметрови шофьори. Кьде бяха останалите 14000 питам аз.Докато мислят за двата лева днес и не мислят че утре няма и тях да ги има ще бьде така. Просто няма кой да надигне стадото овце и ако някой наистина успее да го направи тогава вече ще е страшно. За сьжаление това става само когато се случи нещо лошо с някой от нас а не когато трябва да се защитим от 250 броя педераси и един дебил. Единственото което мога да ви кажа за такситата в момента е просто да ги забравите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

За сьжаление това става само когато се случи нещо лошо с някой от нас а не когато трябва да се защитим от 250 броя педераси и един дебил. Единственото което мога да ви кажа за такситата в момента е просто да ги забравите.

За съжаление е точно така, дори и да се надигнем и да направим нещо, нищо пак няма да излезне. Защото ние тук в Клуба сме един полигон хора. А шофьорите са милиони по страната и всеки се е свил в дупката си, заровил си е главата в пясъка и си е вирнал задните части възможно най-високо, за да го боли по-малко като му го слагат! Надявам се единствено, че заради ЕС, ще се задействат и наистина ще направят нещо, за да оправят пътищата. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

за да оправят пътищата. :angry:

...пътищата :lol: Те вече и магистралата ни взеха :D:bg::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

..виждам, 4е вси4ки сте настроени много песимисти4но...кво ви става бе хора това си е нАШАТА държав?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

ми тя си е на6а -ма ДРУГ ДИКТУВА правилата в нея.Но е крайно време това да се промени!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

за тва 4е друг диктува правилата сме си виновни само ние:weirdo:

Редактирано от BRENDEL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Всички сте много прави!Ние сме данъкоплатци и би следвало да искаме всички тези пари които се дават на държавата под формата на "ВИНТКИ", данъци и т.н. да отиват по предназначение, т.е. за ремонт и поддръжка на пътищата!"- Да, да, ама не!" - казваше Петко Бучаров навремето!Хората си пускат обществени поръчки за ремонт на пътната настилка на околовръстно от километър 256 до километър 520 и казват на фирмата че ремонта трябва да струва примерно 2 000 000 лева, а фактурата да е за 5 000 000 (колкото би струвало ако се направи пътя както трябва т.е. махаме настилката и слагаме нова, а не да гърпим)!Питам аз каде е разликата в парите, защо не се правят нови настилки, а се кърпят старите???По темата - наистина трябва да се направи нещо, но каквото и да е то, няма да има полза! Парите са си пари, а политиците и държавните служители гладни и алчни люде!Ха наздраве!!!

Редактирано от bvo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

дув4ем едно и съ6то не6то ве4е цяла седмица... и ни6то..":трябва да направим не6тто, но няма смисъл"...ок...то се видя 4е ни6то няма да излезе от идеята.... :weirdo::sad2:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

каквато е държавата, такива са и пътищата(и не само) :weirdo:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Дайте поне да се подпишем срещу безобразието на управляващите относно Автомагистралата...Има подписка организирана от ОДС ! П.С. ДАНО има някакъв резултат ( идеята е да се развали концесионния договор ) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Ето едно предложение от мен. То не тръгна от мен, просто развивам идеята за бавното каране.Тази събота, 16.4, е удачно време. Първо защото повечето от нас работят, и второ, кофти е да блокираме пътищата в работно време, на шофьорите им е достатъчно зле и без нас, не искаме да ни намразват.Предлагам акцията да протече 2 часа. Ще начертаем маршрут, по централните улици, покрай столична община (раковски, дондуков, левски), парламента, министерски съвет.Тръгваме групичка 10-20 коли, колкото се съберем, ще си окачим по прозорците листи с надпис "НЕ на дупките" и тръгваме в редичка по 2 коли с 5 км/ч. За 2 часа това са 10 км, няма да обиколим много, и няма много бензин да изгорим. А дори и 10 коли да сме, 2х5, ще създадем достатъчна колона зад нас, за да изглеждаме повече. Ние няма да свиркаме, ама зад нас сигурно някой ще свирка, и ще привлеча вниманието.И в същото време ще организираме приятелките си, колеги без коли, да стоят по избраният път, и когато минем, ще раздават листовки на хората около нас, на колите в опашката зад нас. За да разберат за какво става дума, какво правим и защо го правим.Ако не свиркаме, не караме на аварийни или дълги светлини, няма да правим нищо незаконно. В града е позволено да се движиш в която лента искаш. Ограничение за минимална скорост няма. Както и не могат да ни глобят за незаконно спиране, понеже ние не сме спрели.Като уточним какво точно да правим, ще пуснем идеята и в други клубове, и те страдат като нас, така че ще стане масово.Относно листовките, ще намеря кой да ги разпечата, и после ще си разделим сумата между участниците, не мисля, че ще е висока цената за участие, а ще създадем някаква публичност.Сега почвам да мисля какво да пише на листовките. Някой ако може да помогне с печатница да се обажда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Magnum-аз те подкрепям :ebanjeee: допада ми идеята :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

идеята наистина е добра, така че: Аз съм там!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

и на мен ми се идва , но сте много далече.Все пак ако инициативния комитет ми поеме разходите :ebanjeee:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Пишете ме и мен. Относно печатане на листовки .... мога да се включа с няколкостотин, ако са черно бели!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Пишете ме и мен. Относно печатане на листовки .... мога да се включа с няколкостотин, ако са черно бели!

ето това е мъжка приказка!

и на мен ми се идва , но сте много далече.

Все пак ако инициативния комитет ми поеме разходите

Да бе, разбира се! И безплатни кебапчета ще има!

Публикувано изображение

И ще можеш да пощипнеш и някое от момиченцата с брошурите

:lol:;):ebanjeee:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

И ще можеш да пощипнеш и някое от момиченцата с брошурите

бройте ме и мен за раздаването на бро6урите ако искате, ама аре без по6типване! :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Aз тогава няма да идвам :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Кажете остава ли за Събота.Къде,в колко часа,че аз съм на работа и трябва да се сменям.Някой говорил ли е сдрудите клубове.Много въпроси станаха,а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Добре, кога и къде ще се съберем?Предлагам Събота, 10:00 на ЕКО-то на България. Оттам като пийнем кафенцето и накичим колите, по канала, Орловияр и кръгчета по ЖълтитеСтава ли така?Между другото, мисля че и от БМВ-тата може да дойдат хора, но в техния форум още несъм писал кога и къде ще се срещнем.Много Важно: Магнумееее, ще се справите ли с надписите за колите??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

11:30 час на тръгване от ЕКО-то на България (къде точно беше това?)Всеки да си разпечата по 6 листа А4 надпис "НЕ на ДУПКИТЕ" да си ги закачи по стъклата и готово.Някой ако има какво да каже, може и брошурки да разпечата, 4 на формат А4 е добър размер.Не очаквайте някой да организира и поведе - всичко е спонтанно. Само да не се окажем аз и 1нет на ЕКО-то да си пием кафенцето събота самички :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

За мое (ваше) нещастие ще съм на 200км от Сф по балкана и ще жуля бири и мръвки като луд цял уикенд! ...ма нека ми е зле :ph34r: Момчета, желая ви успех и не губете надежда! Ако не от първия път, другата седмица пак! Тогава ще се джойнТна с вас ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Didko Публикувано на Apr 13 2005, 05:53 PM балкана и ще жуля бири и мръвки като луд

Ми карай си по дупките тогава :ph34r:;)

Magnum Публикувано на Apr 13 2005, 05:42 PMВсеки да си разпечата по 6 листа А4 надпис "НЕ на ДУПКИТЕ" да си ги закачи по стъклата и готово.Някой ако има какво да каже, може и брошурки да разпечата, 4 на формат А4 е добър размер.

Нали щеше да измислиш какво да пише на брошурите? въпреки че като се замисля, кой ще ги раздава ?!? то малко сме тия дето ще ходим да караме както се очертава, да не говорим пък кой ще ги раздава. Както и да е и аз ще дойда, ако има кой да измисли брошури аз моа да ги разпечетам free Въпроса е да се намери кой ще ги раздава. Аз мога да спрегна мойта девойка, но сама няма как ;)ЕКО-то се намира на България преди НДК като идваш от Иван Вазов. Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

Магнум;) дупките са ясни! такива пътища никъде няма, не само от слухове го знам:ph34r:! покрепям идеята !в този ред на мисли , 'щото сме много европейски настроени и се изравняваме с европата ценово ,уж, за цената на бензина няма ли да се спомене нещо? не че ще има няк'ва разлика за който и да било ,ама да си поругаеме малко да ни олекне;)да си призная, надникнах в един от клубовете на колегите с "орели" и там какви страсти се вихрят..:bounce:мани, мани:http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php...opic=2172&st=45и още нещо, дето си го дъвча:освен всички неуредици, мен лично, ама крайно много ме дразнят циганетата по сфетофарите дето те рекетират със замазване на стъклата! освен , че ти късат нервите са предпоставка за какви ли не инциденти.. един познат, докато се разправял с един от братята "чистници",изпуснал спирачката и подпрял колата пред него , да не говорим, че има опасност да удариш някой от тия хубвци и ще го лежиш като за човек!и така.. от мен толкова, ще помисля и за още идеи за стачки .. :ph34r: а после и аз ще искам кебапчета:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

И какво сега. Ентусиазма поохладя, или греша. Надявам се повече да дойдете :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

дано да се посаберем утре повечкооооооооооооооооо :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Много сме :hondarulez: силни сме. Вярно че закъснях и отидох в 11 ама поне кафето беше силно :( Ше си караме по дупките ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

Как може???Ходих 2 пъти и нямаше никой.....бях се приготвил с плакати но уви.. :hondarulez:;):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ми от 11:5-10 до към 12 си пих кафенцето там, на место да си лекувам махмурлука в къщи. И никой нямаше :hondarulez: разминали сме се. Няма значение дори и да се бяхме засекли щяхме само кафе да пием. двамата а и най -много още един да беше дошъл - сигурно и ма4о е бил, просто никъв протест нямаше да се получи. ТРябваше да сме поне 5-10 коли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Изобщо не го разбираите като злорадстване, напротив, но до колкото разбирам май не се е състояло митинг-шествието :hondarulez:. И какво сега?? На братлето със синята "точилка" май не му се изправиха джантите?? Казах Ви, ни сме си виновни, че не ги съдим, тва е истината! - пък и ще плащат щети т.е. ще си оправиш колата. Сигурен съм, че навсякаде по света по този начин се оправят нещата!... a гластност пак ще си има + много по стъбилен ефект когото всеки пострадал заведе дело. п.с. Пробваите другиа път с протест с/у световния глад и против воината ;)Пожелавам Ви безавариино във всички насоки и сфери :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shumy

и аз минах, нямаше никой, теглих една яка псувня на простия народ и се върнах!!! никога няма да се оправим, овце сме си и тва е!!! никой не иска да направи нищо :hondarulez: щом ви харесва да си трошите колите стойте си вкъщи, пред телевизора и се радвайте на усмивката на Софиянски ;) Аз в скоро време ще си взема еднопосочния за Италия и ще се спася....

Редактирано от shumy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Всички много писахме, малко действахме. Само доктора и шуми са се престрашилиПублично си посипвам главата с пепел, и се извинявам ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shumy

Най-странното е че на никой не му пука... не само на политици, кметове, отговарящи за пътищата, но дори и на средностатистическия български шофьор... :hondarulez: надали има семейство в българия, което да няма поне една кола... и всичките тия путаци си трошат колите и се примиряват... ще ме прощавате ама така няма да стигнем доникъде... човек винаги трябва да се бори и да отстоява интересите си- ограбват Ви пред очите Ви, а вие си седите и се примирявате- е това немога да го разбера...

Пари за дупките има -8млн (http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=10519&highlight=%D7%E5%F1%F2%E8%F2%EE), тези пари ще потънат в нечии джоб а ние ще продължим да си трошим колите и да се пребиваме заради ями ;)

Редактирано от shumy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...