Jump to content
Miroslav.Ivanov

Застраховки към ЛевИнс

Recommended Posts

Да конкретизирам каква информация ми трябва, за да ви кажа колко ще ви струва каското:МаркаМоделГодина по талонКубатура (бензин, дизел)Конски силиБрой ВратиПри Каско и Гражданска на един автомобил отстъпките от застрахователя са както следват:За МПС до 5 години вкл. - 15% отстъпкаЗа МПС от 6 до 10 години вкл. - 10% отстъпкаЗа МПС над 10 години. - 5% отстъпкаОсвен това, както казах по-горе, има и допълнителни отстъпки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

Марка: HondaМодел: CivicГодина по талон: 1998Кубатура (бензин, дизел): 1.4 бензинКонски сили: 66kW (90 коня)Брой Врати: 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаш лс Миро!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марка: HondaМодел: CivicГодина по талон: 1998Кубатура (бензин, дизел): 1.4 бензинКонски сили: 66kW (90 коня)Брой Врати: 3

Сумата може да варира от 5500 лв. - до 6500лв., по твой изборВ първия случай годишната премия е 437.25лв, а при втория 516.75 лв. - ако те интересува някаква междинна сума питайГражданската е 125.40 ако декларираш че нямаш ПТП и 141.00 при недекларирана липса на ПТПАко направиш и Каско и гражданска хапваш 10% отстъпка, че така като гледам си точно пред изпадане в категорията "над 10 години"Имаш и ЛС :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаш лс Миро!!

Бобка, сега говорих с едни човечета и ще измислим нещо за бегачката - казаха ми 4000 лв., но ще гониме 6000 лв. сума. Ще те уведомя като стигнеме тавана

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените на застраховките и каско и гражданска в различните фирми варират в малки граници.Много по- важен въпрос /поне според мен/ е начините на възтановяване на щети , в зависимост от годините на колата какви са? И разбира се , в какви срокове става това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сумата може да варира от 5500 лв. - до 6500лв., по твой изборВ първия случай годишната премия е 437.25лв, а при втория 516.75 лв. - ако те интересува някаква междинна сума питайГражданската е 125.40 ако декларираш че нямаш ПТП и 141.00 при недекларирана липса на ПТПАко направиш и Каско и гражданска хапваш 10% отстъпка, че така като гледам си точно пред изпадане в категорията "над 10 години"Имаш и ЛС :rolleyes:
когато си купих колата беше с каско към армеец оценена на 5500 и сумата която трябваше да се два беше около 350 лв./1 год. тези 437.25лв. който ги казваш за същото ли се отнасят колата оценена м/у 5500-6000 лв. и ще трябва да платя тези пари ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй тъй тъй - ето една примерна застраховка, от днес, за да се ориентирате как стоят нещатаХонда Сивик, 1996, 1.5, 114 кс, 3 вратиКаско - 397 лв.Гражданска - 127 лв.субТотал: 524 лв.- 15% каскоТотал: 464.45 лв.За сравнение досега бях в Булстрад, където каското ми беше 480 лв. + 145 гражданска = 625 лв.За изкривена броня и капак за боя ми дадоха 167 лв.Мой клиент към ЛевИнс удари Тойота карина '96 и хвърли 1250 лв. за ремонт. Днес му дадоха 1822 лв. от ЛевИнс, при което всички огледи се правят на място. Каквото и да се случи, звъниш и идват колкото пъти е нужно на място - в удобен за теб час :rolleyes:Еми това е общо взето за заинтересованите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest baljy

Моята е такаваМарка: HondaМодел: CivicГодина по талон: 1998Кубатура (бензин, дизел): 1.4 бензинКонски сили: 66kW (90 коня)Брой Врати: 3аз обаче вече имам гражданка в левинс и искам да ми кажеш дали се ползвам с преференции или ще си мина по стандартния редблагодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...