Jump to content
CyberGene

Как да сваля задния панел под тавана?

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Нещо започна да ми се търкаля в най-задната част на тавана отвътре, звучи все едно е някакво топче и искам да махна най-задния пластмасов панел (или там както се нарича), за да видя какво се е откачило. Някой знае ли как точно се прави? Мога ли просто с отвертка да го извадя по ръбовете или трябва нещо по-сложно да се направи? И един друг въпрос: на колата преди няколко дена по време на движение светнаха първо лампите "brake lamp" (за изгорял стоп) и лампата на ръчната спирачка, а след малко светнаха и лампите за ABS и тази за 4WS, като се оказа, че и самите ABS и 4WS системи са се изключили. В крайна сметка се оказа, че е изгорял стоп, смених го и се оправи всичко. Обаче днес - след само няколко дена - се получава същото нещо. Та въпросите са ми - първо нормално ли е да се изключат толкова много системи заради един изгорял стоп и в колата да ми стане дискотека, и след това дали е възможно стоповете да изгарят заради нещо друго?

Редактирано от CyberGene

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Понеже няколко дни съм заровен в ръководството, мога да ти пусна директно снимчица къде какво има за сваляне. :unsure:

Публикувано изображение

Два пъти ли ти гори стопа не разбрах? А иначе системите могат да ти изключват заради проблеми по елетронката някъде - слаба спойка, надути кондензатори

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, два пъти гори стопа и с него спират тия системи. Като го сменя и всичко се оправя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен като изгори крушка на някои от стоповете светва Break Lamp и лампата за ръчната едновременно.Една и съща крушка ли ти изгаря или първо едната и като си я сменил после е изгоряла и другата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и при мен се таркаляха някви работи и се оказа ,,развинтено бол4е в лампата за осветлвние на купето, при завои се таркаляше и дразнеше много!бях се надахал като теб да разглобявам,но ми се размина.успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
CyberGene, опитай при здрави два стопа, да махнеш буксата на единия (все едно е изгорял) и да опиташ пак дали светват всички лампи по таблото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...