Jump to content
Guest radku

Каква стаия само....

Recommended Posts

Guest radku

Ппеди няколко дни попаднах на един стар автомобилен вестник - от 02.03.2005

и в него прочетох много хубава статия от носно ХОНДА

та ето да споделя с вас прочетеното :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

eйй верно каква статия само!! докат са прозявах на сутришното съботно кафе, направо мед ми капе по душата като я чета.. само и едновремено си мисля.... За БГ да вземем да направи ина карта на дупките, ямите и траповете по пътищата, да я изпратим на производителя с добро чувство и евентуално предложение за автоматично управление на тоя проблем.... на редовете на спирачната система са сетих, че преди няколко време една жигула спря в прекрасния сребърен сивик на либето и той още са ядосва кат си припомни потрошената си задница.. ... определено инфраред системата ма опули.. блазе им на кучетата дету са са навъдили по наште места, тамън са с тфа още повече ша са въдят тфа са съвсем невинни коментари, съвсем не изчерпват нашта действителност и не мислете че злобея, само с въздишка си мисла, дали някога ша доживеем да караме такава кола спокойно..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

като я вземеш от магазина за скромната сума за която се продава и си платиш и застраховката за нея (освен ако не е включена щедро в цената) ...защо пък да не си я кара човек спокоино :) пък и с този двигател съм сигурен че лилипутите с голфовете няма да могат да ме настигат за да ми спират в бронята :bounce: (както направи един ДЖИП митсубиши на един светофар ... "ама изпуснах го" това оправдание ли е ?... трябваше да го изпусна по някое стълбище ...)искам Honda HSC аз ... и като остарея и изкарвам достатъчно пари от нефтените ми платформи в черно море и веригата бензиностанции (сега продавам мартенички изънсезонно :) )... ше си взема един леДЖЪндд и ше си хода на село с него :) ... та количката е прекрасна да ... но DazzleDream е права, с каква ли болка в сърцето ще го изкарваш това бижу по нашите пътища ... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...