Jump to content
Guest Rebel

Показахме, че сме фенове, да покажем,че сме и хорa

Recommended Posts

Guest buddi5

ама колега то на 14-15 наи много те да нау4ат сексолога на не6то което тои не знае ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

абе а тоя модел акорт нов ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

евала наистина! може би най добре ще стане организацията на живо на рила

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

а дали не могат да се подаряват някакви играчки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Сметка : 1003766521 BGL отк.: 03.12.2004

Салдо към: 28.04.2005 : 60.76

:fun:

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

супер :fun: май сме се събрали цели 3-ма души.... Не очаквах чак толкова много хора да помогнат. Представям си какъв наплив е било по банките!Наистина, доста хора миналия път дадоха пари на ръка, но това в банковата сметка беше основното... Дано този път не стане дака, че както е тръгнало, май ще съберем всичко на всичко под 200лв :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

може ли да се внася в сметката от дебитна карта директно? :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мисля че на банкоматите има такава услуга.... както можеш да си платиш тока и т.нподробности обаче незнам :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Емо, аз в банка не стъпвам.Знам че е по удобно за организаторите, ама сигурно има много такива като мен дето не им е проблем щедроста а времето. Трябваше на срещата в неделя някой да ни подсети. Сигурен съм че в " Сърцата" щяхме да съберем пачка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

супер :fun: май сме се събрали цели 3-ма души.... Не очаквах чак толкова много хора да помогнат. Представям си какъв наплив е било по банките!Наистина, доста хора миналия път дадоха пари на ръка, но това в банковата сметка беше основното... Дано този път не стане дака, че както е тръгнало, май ще съберем всичко на всичко под 200лв :fun:

Не мисля, че нещата са толкова трагични :D Проасто ми се струва, че този път пообъркахме схемата. "Събираме някви пари, за незнам къде си и незнам кога си..." Освен това по тази тема не е писано доста време, а тя трябва да се набива на очи. Дори мисля, че трябва да има такава само с един пост в неч и там да бъде обяснено за какво става въпрос и съответно номера на сметката. Хубаво би било тя да свети постоянно в червено, независимо дали си я чел или не.Сигурен съм, че определи ли се място и дата, приходите рязко ще набъбнат. Аз и Силвето също не сме внесли нищо още. Логиката е проста: "има време".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Доста се проточи избора на дом, затова имам едно предложение:"Дом за деца със слухови увреждания"гр. Мъглиж обл. Стара Загорател. 042 868204 0888 8714791децата са от 7 до 15 годишни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Идеята е добра, но малко ме притеснява че от Анкетата стана ясно че повечето хора предпочитат този път да посетим дом за сираци, а не дом за деца с увреждания. Освен това ми се струва малко далечко....Иначе по повод занемаряването на темата..... ми малко я позабравих, но обещавам да не е за дълго.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toihonda

здравеите и от мене аз сам от скоро и изкам да се включа ако ходите наблизо до бс или окрага или банкова сметка или нешто такова пишете ми гледам 4е скоро не сте писали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeNa mU nA Ti6o

От съвсем скоро съм в този форум,затова ще си питам :ph34r: Кога ще има посещение на някой дом за сираци и кой ще бъде дома? Благодаря предварително :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...