Jump to content
Guest Rebel

Показахме, че сме фенове, да покажем,че сме и хорa

Recommended Posts

Guest Rebel

Didko го е казал много добре: "... Можем ли да покажем, че освен фенове и манияци на тема ХОНДА, ние сме и преди всичко ХОРА!? Идват ...... празници. Нека да открием 1 сметка, в която да съберем някакви пари и да купим подаръци за някой дом, я за сираци или за изоставени малчугани. Сигурен съм, че от всеки може да се откъсне по 1-2 ... 5 лева. Който, колкото може. Който неможе - здраве да е! ..."Задава се празник и реших да поизтупам идеята (и темата: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=1498&hl= http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=1607&hl= )от прахта. Какво ще кажете да се организираме пак и да стоплим детските сърчица отново ?!?

Редактирано от Rebel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Нищо, че е 1-ви Април - сериозно :)

Сметката още си стои, а тя е:

ПроКредит Банк (АД) България

Сметката в лева: 1003766521

Банков код: 23092309

Титуляр: Дилян Христофоров Димов

Аз съм навит да я пуснем пак в употреба. Още утре ще направя превод, стига да има и този път желаещи! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

мисля че идеята е супер:) много благородно от твоя страна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Миналия път ни беше сефтето. Допуснахме много грешки, но пък други неща се получиха учудващо добре. Наскоро разговарях с някои колеги и стигнахме до следните изводи.

1. Добре е да започнем отсега да мислим кой дом ще посетим. В Джурково няма смисъл да ходим пак, защото там последно време доста средства са се изсипали.

2. За всеки решил да помогне ще е добре да започне отрано, защото така по-малко ще усетим финансовите пречки. Т.е. Аз например ще се опитам всеки месец да пращам малка сума, а не да се чудя откъде да извадя пари наведнъж. Съветвам всеки съмишленик да направи същото.

3. Колкото по-бързо изберем дом, толкова повече време ще имаме за организация и проучване на нуждите на конкретния дом. Нещо което не свърших много добре миналия път. Има идея някой предварително да се разходи до дома, за да ни е по ясно какво е положението там и от какво най-вече имат нужда

4. Трябва да решим дали ще ходим но някой празник, когато между другата всички се сещат за децата или просто на някаква никаква дата. Бих предложил посещението да е някъде между 1 и 15 Юни.

5. Миналия път успяхме да публикуваме колко пари сме събрали и какво сме купили. Този път се надявам по-отрано да знаем за какво трябва да съберем пари. По този начин всеки един от нас ще знае за какво точно са били оползотворени неговите пари.

Едно послание към Всички... Хора, хайде да го направим това както си трябва! Нека всеки се опита да помогне, било то с 1-2 лева, защото тези пари са далеч по нужни на лапетата. Замислете се, кутия цигари е 1.60.... Една бира е левче...

п.с. Изписаното горе е в резултат на разговорите ни помежду си, това не са мои идеи, а НАШИ, така че ако някой има идея как мероприятието да бъде по-организирано и успешно, нека пише.

Сега обаче най-важното е: Кой дом да посетим?

Редактирано от 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Другата събота ще ходим с едни приятели в дома в с.Разлив.А по този повод точно това мислех да правя днес(да подновя идеята).Сега в същият ли дом ще ходим?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Другата събота ще ходим с едни приятели в дома в с.Разлив.А по този повод точно това мислех да правя днес(да подновя идеята).Сега в същият ли дом ще ходим?

Ами като се върнете, не забравяй да драснеш малко инфо как е положението там.Ако под "Същия" разбираш този в Джурково, мисля че доста хора са на мнение, че ще е по-смислено да отидем другаде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

много съм "за", пишете ме и мен .... само бих искала да си остана в сенките и да не ходя с вас по домове, защото после ще го преживявам и ще рева по една седмица..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

О.К.в събота ще разуча(говоря) и ще Ви съобщя какво е състоянието на децата в неделя,защото в Събота вечер съм дежурен.edit:Тук се намира.Не е далече.

Редактирано от raldo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

пичове смятам че това което сте замислили е супер яко,само един въпрос как да даря пари ако нямам сметка в банка.просто отивам в банката и превеждам "пари" по сметката така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Да кажем имаш дебитна карта - тогава със сигурност имаш и сметка в банката на която е картата. Та отиваш в тази банка, насочваш се към касите и там отпред има обикновено масички за попълване на платежни нареждания. Това са едни такива малки листчета формат около А6. Там трябва да ги има в изобилие - безплатни са! Та там имаш да попълниш няколко основни неща - номера на сметката, по която искаш да се преведат парите и банковия код на банката (ТЕЗИ ДАННИ СЪМ ДАЛ ПО-ГОРЕ). Необходимо е да попълниш и евентуално името си и причината за нареждането (пишеш благотворителност). След това отиваш на касата, даваш парите и някаква такса за обслужването, каквато ти поискат. Можеш да си ползваш картовата сметка и от нея да преведат пари. Друг начин е, ако имаш регистрация за интернет банкиране (доста банки го предлагат). Честно казано се съмнявам ;) , но все пак, ако някой има такава регистрация, там също се попълва такова платежно, но е в цифров вид. Предполагам след като има регистрация го е правил де... Трети начин е, до колкото знам от някои банкомати може да се пуска нареждане директно от картата ти през самия банкомат. За това не съм съвсем сигурен, но можеш да хванеш един банкомат и да си го разцъкаш из менютата :) Ами в общи линии това е ;)П>С> В работата ме вербуваха да преведем пари за ТАЗИ ЦЕЛ! Аз всеки месец (вече) внасям и там. Имайте го предвид също като вариант, макар че аз също предпочитам да си направим екскурзията някъде из страната и да си свършим работата сами. :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

Бройте ме и мен,още в понеделник съм в банката/защото утре не работи/...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз се пресъединявам към вас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Нека не пьлниме темата с мнения от рода на "..И аз сьм с вас.. " и "..бройте ме и мен..". Моля колегите да не се обиждат но видяхме миналия пьт колко подобни "навити" имаше и колко от тях останаха само с мнение. За да не става пак така предлагам да се пише само по организацията и ако някой има конкретен вьпрос да си го задава, а не да си чешаме езиците и между другото да не можем да хванем края на това което всьщност ни интересува и да се задавт едни и сьщи вьпроси по хиляда пьти.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНОМотае ми се из главата, че не е лошо да отидем в някое красиво бьлгарско кьтче за да можем отново да сьчетаем помоща си с това да видим и опознаем още милата ни родина. Това само като идейка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Миналия път ни беше сефтето. Допуснахме много грешки, но пък други неща се получиха учудващо добре. Наскоро разговарях с някои колеги и стигнахме до следните изводи.

1. Добре е да започнем отсега да мислим кой дом ще посетим. В Джурково няма смисъл да ходим пак, защото там последно време доста средства са се изсипали.

2. За всеки решил да помогне ще е добре да започне отрано, защото така по-малко ще усетим финансовите пречки. Т.е. Аз например ще се опитам всеки месец да пращам малка сума, а не да се чудя откъде да извадя пари наведнъж. Съветвам всеки съмишленик да направи същото.

3. Колкото по-бързо изберем дом, толкова повече време ще имаме за организация и проучване на нуждите на конкретния дом. Нещо което не свърших много добре миналия път. Има идея някой предварително да се разходи до дома, за да ни е по ясно какво е положението там и от какво най-вече имат нужда

4. Трябва да решим дали ще ходим но някой празник, когато между другата всички се сещат за децата или просто на някаква никаква дата. Бих предложил посещението да е някъде между 1 и 15 Юни.

5. Миналия път успяхме да публикуваме колко пари сме събрали и какво сме купили. Този път се надявам по-отрано да знаем за какво трябва да съберем пари. По този начин всеки един от нас ще знае за какво точно са били оползотворени неговите пари.

Едно послание към Всички... Хора, хайде да го направим това както си трябва! Нека всеки се опита да помогне, било то с 1-2 лева, защото тези пари са далеч по нужни на лапетата. Замислете се, кутия цигари е 1.60.... Една бира е левче...

п.с. Изписаното горе е в резултат на разговорите ни помежду си, това не са мои идеи, а НАШИ, така че ако някой има идея как мероприятието да бъде по-организирано и успешно, нека пише.

Сега обаче най-важното е: Кой дом да посетим?

Много добре казано

Аз предлагам и някой да събира и пари на ръка - за хората които не искат да пускат по банков път - все пак е разправия!

Нека този път се организираме още по-добре:bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

много съм "за", пишете ме и мен .... само бих искала да си остана в сенките и да не ходя с вас по домове, защото после ще го преживявам и ще рева по една седмица..

Пиша това, не, за да навивам теб, или някой друг :bounce:По-скоро ми се ще да споделя с всички, част от усещанията изпитани миналия път, при посещението ни в Джурково.Почти всички отивахме на подобно място за първи път. Не занм за другите, но със сигурност, аз бях със смесени чувства. Дори на моменти, мислех, че е по-добре да не ходя... Тръгвайки за Джурково, стана ясно, че не бях единствения притеснен и дори, може би стреснат от това, което предстоеше. Дори по пътя някой каза : "Нека си полафим и посмеем, защото навръщане, надали ще ни е въобще до разговори..."... Когато пристигнахме и влезнахме в дома... (децата ни чакаха на вратата) ... стана нещо, което не бих могъл да опиша... цялото напрежение, което се носеше от часове, изчезна... На негово място се появиха усещания, които бяха толкова приятни, че на връщане, всички бяхме с приповдигнато настроение....Радостта, която изпитах тогава не ме напусна и през следващите няколко седмици... дори сега, когато пиша това, ме обхваща, същата тази радост, подсилена и от чувството за гордост от това, че почти непознати хора, успяхме да направим щастливи, група деца поне за малко... Усещането, че има добри хора и че не са малко тези, които са готови да помогнат те зарежда с положителна енергия... тогава неща, като дупките, радарите, спуканите гуми, КАТ, данъците, винетките, дори и голфаджийте, ти се струват дребни и преодолими.Емо :) такова нещо, като: Нещо което не свърших много добре миналия път. няма:ph34r: Всеки направи, каквото можа и то от сърце :)Относно организацията:Това да се започне, по-отрано със събирането на информация и средства е страхотно. Мойта идея беше темата да се възобнови от Омбре, кото прецедател на нашия любим клуб, но в края на краищата, важна е идеята :) Така, че давайте да се стягаме, да пълним сметката и да търсим най-забравения от света дом :)п.п. Преди имаше една идея да возим абитуриенти... Май месец наближава Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

миналата година съм изпуснала събитието, но мисля да се раванщирам..само дето имам една забелейка, за6то трябва да бъдем благородни само на празници...та тези деца живеят в нищета цяла година... и без това държавата ни се сеща за тях само по нова година, Великден, деня на детето и то само, за да си направят реклама. нека не се сещаме за тези деца само на празници...та.. моето предложение е сметката да е непрекъснато отворена... и вместо идеята за членски внос, която имаше преди време, всеки като се сети и му се отвори сърцето да дава някво пари и така на определено време да правим нещо добро за домове за сираци....това разбира се е само моето скромно мнение.....но не ми се иска да изглежда така"Наближава първи април и Е ВРЕМЕ да покажем, 4е сме състрадателни хора... нека бъдем ХОРА цяла година! :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

и вместо идеята за членски внос, която имаше преди време

Идеята я имаше и все още я има.Аз лично не сьм сьгласен да правим едното за сметка на другото.Който иска ще помогне , но не да става за сметка на членския внос и личните ни интереси от него.Не прочетох никакво мнение в отговор на предложението ми за някое красиво бьлгарско кьтче - домове има в цьла Бьлгария все пакМоже би пьк да посетим дома който предложи Омбре миналия пьт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз лично също предпоцитам да посетим някой дом извън София и покрайнините.А кой дом е предложил Омбре? Този в Кюстендил ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

п.п. Преди имаше една идея да возим абитуриенти... Май месец наближава

:bounce::ph34r::) аз тамън тея дни излезох от бояджийницата и кобилката лъщи до последния болт.. готова съм за подобна щуротия..мерси за мнението, предполагам си много прав.. аз тея дни си мислех, освен пари по сметката, за която мисля си е логично да си седи винаги отворена, та освен нея има много други неща.. преди време, на всяка моя сезонна чистка на гардероба, баща ми събираше кашон с дрешляците ми и ги даряваше на дом за деца.. тая сезонна чистка още си я правя, дрехите хич не са и стари, само за суетното ми момичешко око, вече "са демоде" или свалих пет кила и са ми големи, подобни причини.. пуловери, дънки, какво ли не... предполагам всеки го прави и може да подбере здрави и хубави дрехи.. мисля в случая размерът няма значение ((; (макар че моя става за деца). Едно от момчетата от мотосбирщината загина при катастрофа, и сега останалите се грижим за жена му и бебето, знам колко беше трудно да се организираме да съберем пари за телевизор, а па за пералнята събирахме сума ти време, предполагам за мотор на бебето още от сега требе да почнем ((; та мисълта ми е - не всеки има възможност да даде кеш СЕГА и още: когато няма срокове, нещата могат да се проточват безкрайно.. За тфа по отношение на организацията ви предлагам няколко неща: 1/ Сложете срок, кажете, аде до тая дата събираме за посещение... и на тая дата отиваме.. 2/периодично, да кажем всяка седмица давайте извадка от сметката, тоест колко са се събрали, за да може това да е тайно подсещане за онези които са пропуснали.. /както казах, желаещи винаги има, но всички сме разсеяни, подсещането не е юркане, то си е само подсещане/. 3/Освен извадката за това колко са събрани до момента, дайде и сума, която трябва да се събере.. кучето скача по летва, за това сложете летвата. Пример 500 лв. до 15 май и на 16 се пътува4/ за избора на дом няма ко да казвам, само отметвам като точка.. закътаните и малко посещаваните са добра идея5/освен пари, съгласете се и на материални неща, втора употреба.. аз скоро отварям гардероба за сезонна чистка, от мен освен някой лев смятайте и малко хубави, запазени, чисти дрехи. Предполагам на всеки може да му хрумне нещо в тая насока.. За нас това може да са вехтории, но за тях предполагам не са. толкова за сега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

5/освен пари, съгласете се и на материални неща, втора употреба.. аз скоро отварям гардероба за сезонна чистка, от мен освен някой лев смятайте и малко хубави, запазени, чисти дрехи. Предполагам на всеки може да му хрумне нещо в тая насока.. За нас това може да са вехтории, но за тях предполагам не са.

Абсолютно си права :bounce: Нека всички помислим за дрехите, които вече не носим. Разбира се това се отнася главно за тези от нас, които са с по-джобни размери :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Абсолютно си права :) Нека всички помислим за дрехите, които вече не носим. Разбира се това се отнася главно за тези от нас, които са с по-джобни размери :bounce:

е аз какво да напрая като съм 190см 110 кила:ph34r:пуф ще свалям сега килца ... :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Разбира се това се отнася главно за тези от нас, които са с по-джобни размери :bounce:

Значи и аз понеже сьм мьничьк ще видя какво излишно имам в дрешките :ph34r: Това сьс точната сума която трябва да се сьбере не го одобрявам.Нека и другите си кажат мнението, но тук говорим не за грижа за някой, а за благотворителност.В крайна сметка колкото се сьберат толкова.Не можеш да задьлжиш някой да даде 20 лева примерно като той е преценил че има само 10 за тая цел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

1. Никакви такива твърди суми от началото! Предния път видяхте колко високо скочихме и без летва! :bounce: 2. Сметката никога не е закривана и не е спирана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Вижте сега, всички много се опълчихте срещу закованата сума, но аз о6те миналия път го казах и имаше ефект:ако целим да посетим дом със 100 деца, неможем да си позволим да съберем 200-300 лв. Но ако посетим дом със 30-40 деца, 300-400лв може да се окажат достатъчно, така че нека първо изберем дом, пък след това на база на това колко деца има там, да решим минимум колко пари ни трябват, за да стане читаво. Ако пък не ги съберем, ще му мислим.....Така че мойто предложение е да има конкретна сума в която да се целим, но да я определим СЛЕД като сме избрали дом.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Вижте сега, всички много се опълчихте срещу закованата сума, но аз о6те миналия път го казах и имаше ефект:ако целим да посетим дом със 100 деца, неможем да си позволим да съберем 200-300 лв. Но ако посетим дом със 30-40 деца, 300-400лв може да се окажат достатъчно, така че нека първо изберем дом, пък след това на база на това колко деца има там, да решим минимум колко пари ни трябват, за да стане читаво. Ако пък не ги съберем, ще му мислим.....Така че мойто предложение е да има конкретна сума в която да се целим, но да я определим СЛЕД като сме избрали дом.

:bounce: нали имаше списък с домоветеако някои има познат които знае какво е реалното състояние на даден дом за сираци - аз ще отида да го видя и да видя от какво имат нужда децата ...по добре е да не събираме без цел пари - а първо да знаем какво и къде е необходимо и след това да съберем суматакато я съберем отиваме и готово...нека не правим благотворителност само покрай коледа и велик ден ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Колеги,много съжалявам,но вчера си преебах,с извинение,коляното и близо 20-тина дена съм на легло,така че в Събота няма да мога да отида до дома,за който говорих,така че не може да разчитате на мен за иформация за дома.Ако някой иска да отиде и да види как е положението.За сега с приятелите,с които се разбрахме да ходим,сме го отложили за 20-ти.Съжалявам.Това не пречи да преведа пари естествено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

тая тема не е мръднала в никва посока от вчера и понеже ми са върти в главата през свободното време и я предъвквам, са смятам да влеза в ролята на секретарка (и без тфа нас за друго не ни бива) поне да взема да ви побутвам.. имам следните въпроси: 1. Кой избира дома? Кой върти телефони? Някой наясно ли е със списъка на домове, имаме ли го въобще или тепърва ще го търсим? Имаме ли си разпределени хора да знаем кой за какво отговаря? Мисля, че нямаме никой на никаква "длъжност", освен 1/ Didko с ключовете от касата ((; и 2/ Dazzle в ролята на секретарка ((;. По тоя повод, вместо безумно да си предъвкаме кое най-добре би било, смятам да ви предложа бързичко да си изберем някой, който да се заеме със списъка от домове. Мисла тоя някой да предложа 1net, щото май само той знае ко прави. Та тоз дето ще ни избере домове, ако няма от къде да тръгне, тука нещо изрових: http://decata.orbitel.bg/kak.htm да го посети тоя линк може пък да се окаже добра отправна точка. Да събере инфо и да вземе да предложи в крайна сметка пет дома - пет, за да намалим избора до един разумен минимум и да не спорим още един месец кой от многото. ТУКА ВНИМАНИЕ СЕГА:angry: Не е задължително само той да се занимава, но той да събира инфото и да пресява, което значи - някой чул нещо, видял, отишъл, не го пляска в общата дискусия и сички да са почесваме на свободни приказки, ми на него да му го казва и той, имайки достатъчно информация да успява да пресява.. Не мислете, че отхвърлям обществото и свободното мнение, повярвайте, разпределянето на задачите върши повече работа от свободното обсъждане на много теми, в един незнайно дълъг отрязък от време. Така, значи 1net съгласяваш се и бързо приключваме с тая точка и вървим напред, или план Б ((; - не се съгласяваш и даваш друго предложение. Мисла да приемеш първото ((;, и по тоя повод смятай че сме одобрили предложението - първо дома, после сумата, та значи първо тръгваш ти, а ние кат съберем парите щи кажем в коя кръчма сме ((;/тфа майтап саму/.. Та значи3/ 1net в ролята на светлинката в тунела и избора на домНа база на избора на дом да определим сума, както и 1net си го каза, разумно е. До колкото му сванах логиката, той смята по 10 лева на дете, ми незная как и какво включват 10 лв, ма има няколко основни неща дето май никой не е говорил: Ние какво правим сега?а/ще купуваме нещо за всяко дете, демек избираме дом с 100 деца, смятаме 15лв/дете, решаваме какво му взимаме за тая сума и заминаваме с индивидуално опаковани еднотипни пакетчета, или: б/разбираме нуждите на дома /искат компютър, или пералня или лекарства/ и го правим, или в/и двете? И понеже всеки един от нас има мнение за всичко, предлагам ви да не си пълним форума с доводи, а да го караме по спорните въпроси на анкети1/ Защото най ясно се отчита там какво е общественото мнение, бройките нема как да са манипурат /да му мислат тука модераторите ((;/2/Най бързо и безболезнено ще решаваме спорните въпроси. айде ((;, за безплатна секретарска работа толкова за днес, утре пак ((;

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Малеееее, това твойто е "Project Manager"-ска работа, не секретарска :angry: Май нямям много право на избор, пък и си ме съгласила вече... Добре ше поема избора на дом, но ми дайте малко временце, че сприсъкът е голям.Малко критика: Дал съм два списъка с домове, единия е този твоя, чети! :angry: Освен това, далеч несъм единствения, който знае какво прави.... просто пиша по-честичко.Аритметиката ми за тези домове е нулева, цифрите ги пишеше на тавана. Просто за информация, миналия път са се падали по 7.50 на дете. Звучи смешно, но се получи прилично.Ако някой се сеща/знеа конкретен дом, нека ми прати лично съобщение, че засега имам сносна информация за точно два дома.Кой ще върти телефоните? Ми май главно на мен се пада..... Дали обаче ще мога да посетя въпросния дом предварително - незнам. Това обаче можем да го поотложим засега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Опс вече и диктатор май си намерихме :angry: Я малко по кротко че ако я караме така до юни месец ще изпишем 7-8 хиляди мнения в тая тема.Знаем вече как става и няма нужда да откриваме топлата вода и да обсьждаме излишно по хиляда пьти неща които са ни ясни от пьрвия пьт.И без разпределяне на задачите хората които са се занимавали пьрвия пьт го правят и сега и поддьржат врьзка един с друг,има icq за тая работа :angry: А между другото DazzleDream да не очаква ежедневно развитие по темата.Трудни сме и ще се раздвижим в последния момент, а и време има доста дотогава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Маи аз пак не сам разбрал :bg: та за това да попитам кои е номера на сметката и в коя банка е , сте гледам да отделя пове4ко пари4ки 4е идеята наистина е страхотна :angry: понеже за дре6ките едвали 6те се вклу4а 6тото като сам расал не сам му мислил много 192 см 115 кг не знам дали 6тс се намерят деца с 46.5 обувки.По принцип сам нов в саита и на сбирките о6те не сам идвал оба4е като гледам наистина си ви бива от малкото останали достоини балгари :lol: пс. оба4е другия пат 6те доида обе6тавам та ако сте и така :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

Опс вече и диктатор май си намерихме  :bg: Я малко по кротко че ако я караме така до юни месец ще изпишем 7-8 хиляди мнения в тая тема.Знаем вече как става и няма нужда да откриваме топлата вода и да обсьждаме излишно по хиляда пьти неща които са ни ясни от пьрвия пьт.И без разпределяне на задачите хората които са се занимавали пьрвия пьт го правят и сега и поддьржат врьзка един с друг,има icq за тая работа :lol: А между другото DazzleDream да не очаква ежедневно развитие по темата.Трудни сме и ще се раздвижим в последния момент, а и време има доста дотогава

хахахахахаха :angry::angry: окс, аз тогава остана само да чакам некой некога да ми звънне да си предам кашончето дрехите Редактирано от DazzleDream

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

buddi5, това е породено конкретно от твоя пост, но не се обиждай, не си само ти на този хал.....

До всички които незнаят коя е сметката:

[леко_повишен_тон]

Като четете рядко, не цъкайте само на последното мнение, ами прегледайте и какво се е случило по-рано. Все пак темата (не става дума само за тази) Ви интересува нали, ами като сте от скоро или влизате рядко, хвърляйте един поглед и на мнемията преди последното.

[/леко_повишен_тон]

За всички неразбрали: Номерът на сметката, както и информацията нужна Ви за паричен превод се намира в ТАЗИ тема, 2-ро или 3-то мнение на ПЪРВА страница. Мнението е на Дидко.

Редактирано от 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

мерси 1net сажалявам за не удобството което явно сам ти саздал оба4е е така панеже едва сри4ам как да про4ета вси4ко от на4ало сте ми отнеме дни пак отв4ера пак пови6иха бензина и трабва да се ба4ка 4е akort 2.2 при това автоматик си галта :angry: доста 4естно :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:thumbs1: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Идеята е ужасна. Причината за това е че едното няма и според мен не трябва и да има общо с другото. Мисля че доста хора са съгласни, че в който и дом да отидем, е добре да сме малък колектив, а не цяла тумба който само да създава лудница.... особено ако отидем в дом, който е за деца с физически или прихически проблеми. Целта на мероприятието НЕ е да си покажем хондите. За това са сбирките.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:thumbs1: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ама пич, никой не те спира да отидеш! можеш и още сега да тръгнеш, да им покажеш хонда, да ги повозиш малко по завоите, да се накефят - лошо няма! но идеята тук е да се ДАДЕ а не да се ПОКАЖЕМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Аз познавам момче което е расло в дом, баща ми също, обаче щом си толкова компетентен....

Заяжданията в форума не са довели до нищо добро.Ти сьщо няма да постигнеш нещо повече с това :ph34r: Между другото идеята за "изложба" е наистина ужаснаДа беше дошьл на предишното посещение да те питам каква изложба щеше да направиш на деца които 60% от тях са на легло или може би щеше да си вкараш хондата в стаите им.Ако дьржиш да се показваш някьде - има кьде да го направиш но не там е мястото за това. Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Колеги,вчера ходих с едни колежки от работата ми в дома,за който Ви говорих.Смятам,че няма нужда да ходим там,защото децата си имат почти всичко.За пример ще Ви дам това,че на мой въпрос от какво имат нужда,директорката ми отговори,че ще е хубаво да се намери някакъв спонсор,който да финансира тяхна ферма за животни,за да се занимават с нещо децата.Сега,това е важно,но смятам,че е по-разумно да отидем в дом,който се нуждае по-спешно от някаква помощ.Имат собствена група за народни танци и по-скоро трябва да отиде психолог или сексолог,защото има деца по на 14-15,на които ще е полезно да се обърне внимание от сега.Ами това е.Бях обещал да съобщя и го правя.

Редактирано от raldo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...