Jump to content
Guest ma4o

неиздържам повече

Recommended Posts

Guest ma4o

преди половин час се натресох в една огромна дупка :( утре ще ходя да видя какви са щетите ;) волана ми се искриви и носи яко ;) та в момента съм бесен и направо неспирам да ги ;) тези наши депотатчета , кметчета и сякъкви други тъпаци които носят отговорност за тези наши лунни повърхности наречени пътища ;) незнам но можеби накрая ще триабва да се съберем всички клубчета и да им се натресем пред народното събрание ;) и да им покажем ,че не се издържа повече ;);););):D можеби съм бесен повечко в момента но можеби съм прав ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Абсолютно си прав. И аз искам да ......... някой дето е отговорен за нещата които ни тормозят всеки ден :( Мисля че застрахователите ги плащат такива щети ;) Сьбирай доказателства щото някой ден благодарение на тях някой може да си плати за безхаберието. Поне на мен много ми се иска така да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

И аз съм натова мнение,даже мисля че прекаляват с тяхните такси:винетки,данък мпс,и тн.Винаги ще бада ЗА такова начинание-да баде показано на някои хора че така НЕ може да продължава вечно......Защо НЯКОЙ трябва да пострада за да се свърши нещто В ТАЯ ДЪРЖАВА................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Момчета, и аз се натресох! Първо зимните гуми- две с балони, сложих си летите джанти и малко след това- криви-две! 30 кинта! Ама хак ни е! Всеки народ си заслужава управниците! Жалко, че някои страдат и заради останалите, само. Вече карам много бавно и почти спирам на дупките, без да ме интересува нищо. Предницата ми се разби за няма и 1 година откакто карам колата :( Бензина е шибан... Видяхте какво стана с магистрала Тракия....Просто явно трябва да се примирим, че тука е така. Имах късмета да отида до Германия скоро и да ви кажа, никога няма да се доближим до тях... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колеги, такива ями са се изровили! То това не са ями, спокойно човек може да се скрие в някой от тях. Нещо страшно направо. Някакъв късмет, че до сега не съм изкривил джанта или прецакал някоя гума. След всяка зима е така, а след тая направо страшно.Та колеги, няма нищо нормално в цялата работа! Най страшното е, че никой не поема отговорност за подобни престъпления. Казвам престъпления, защото всяка година събират парите ни, за да оправят пътищата и освен по-високи такси и данъци, друг ефект от цялата работа няма :( Сега плащаме:1. Данък на автомобила.2. Такса за поддържане на пътищата във всеки един литър гориво (влиза в цената му).3. Винетки ;) 4. Такси и за магистрали от тази година (Автомагистрала Тракия) 18 лв. чух последно.Кажете къде според вас отиват всички тези пари, като си представите само в София колко автомобили има? А тенденцията всички тези такси са да се вдигат, а на лице няма никакви резултати. В една нормална държава би трябвало да усъдиш общината да ти плати ремонтите, а тук само си говорим и псуваме оправниците, а оправия няма!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Така си е ,мамка му ! вече се чудя това в студентски град, кандидат- шофьорски или артилерийски полигон е !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Освен следващата среща да си я направим на жълтите павета?! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Да го направим....да се съберем там...на паветата да им таковам таковата на тия такива политици !!! преебаваме си колите всеки ден по много ! Ние все пак сме малко по други от другите...ние сме спортно семейство и неможеме да си караме сладураните по такива """""" пътища""""""" трябва да направим нещо ! аз съм с вас..каквото решите момчета !! с вас съм пак ви казвам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ми да напражим един блокаж на паветата бе! ефектът ще е нулев, ама като го раздухаме и по другите клубове, на депутатите ще им е гадно..... най-много да ни по приберат по районните - чудо голямокво ни пречи??? нито акъл, нито образование :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

От една страна има некви кратери през 10 метра,а има и друга страна.Всяка сутрин ставам и с голямо усилие се опитвам да не мисля какво ме очаква докато стигна до работата ми.Оптимист,опитвам се да съм весел.но какво става-тръгвам и след 200 м. вече ми идва да слеза от колата пред Столична община и да застрелям Кмета.Не се трае.Целия ден ти се скапва.Може и смешно да звучи ама от това страда и икономиката.Като ми е кофти настроението и нямам желание да работя.Но това на ниво личност,а иначе всякакъв вид транспорт страда.Доставки.Големите компании избягват България заради,,недоразвита и в ужасно състояние пътна мрежа''(според американската агенция за международно бизнес сътрудничество).Абе нямам думи.А излиза един имбецил като Церовски и на въпрос защо не е обявен търг за Автомагистрала Тракия,казва:,,Има много неизвесни страни от сделката,но ще ги съобщя,когато му дойде времето.''-познато ми се вижда.Няма друга държава,която ще се подпише под клауза,която я задължава да изплаща компенсации ако потока от автомобили е по-малък от 26 500 на ден.Безумие.Има пари за контингенти изпращани на майка си в *******,а няма за пътища,като жертвите по пътишата са в стотици повече.Катаджии се оплакват,че никой не спазвал правилата,а не отказват сухо.Ние да не сме единствените в света,които не са склонни да спазват правила.?НЕ,само че на ,,запад'' и в Щатите,има два пъти по-малко пътна полиция,но си въши работата.никой там не те спира ей така,да види кой си ,как се осмеляваш да караш с чужд номер в София,или респективно в другите градове.Пътувал съм близо 30 пъти до Германия и са ме спирали два пъти там.веднъж,за да ми кажат,че ми е изгорял габарит,и веднъж ме глобиха ,заради изхвърлен фас през прозореца.Незнам как е при вас,но на мен лично едно от нещата,които ми пречат най-много е това,че вместо да се съсредоточа върху движението,непрекъснато трябва да се взираш за някой геран на пътя,за да не претрепеш себе си или семейството си.Като се допълни и прословичната толерантност на българските шофьори,абе хайде стига,че няма край наща орисия на водачи на мпс :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

raldo :) Та по въпроса за сбирка на жълтите павета - започваме ли да агитирваме и другите клубове? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ми ако искате да си чакаме кротичко на някой от управляващите да почне да му пука???ма на мен не ми се чака :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

точно затова и аз говорех ;) но триабва да дадем гласност на темата и по другите фороми и да видим реакцията на другите клубове :) нека ако правим нещо то да стане по внушително :) за да се замислият тези горе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

вече се чудя това в студентски град, кандидат- шофьорски или артилерийски полигон е !

Така е Стасе, полигона трябва да е на дупки, защото новите шофери трябва да се учат от самото начало на условия близки до реалните :):):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

на условия близки до реалните :):):);)

прав си ,мама му стара ! тъйна картина е това ! а идеята за жалтите павета никак не е лоша но си трябва добра организация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Е те тая кола е ебаси сала. :):) Иначе момчета аз още нямам кола но съм напълно съгласен със сбирката.Карам на сестрата колата от време на време и просто не се търпи.И с таксита пътувам пове4е и ми е жал и за бакшишите вече.Е**ло си е меча!!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

да деистваме мом4ета !!! по4ваме с визитацията на др. клубове а ??? да се за залавяме за работа !! пътищата са наши и на наще коли !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Освен следващата среща да си я направим на жълтите павета?! :)

Аз ще докарам и допьлнително жьлт фон кьм паветата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

О.К..Хайде да определим някаква дата.Предлагам поне след две-три седмици,за да стане достояние на повече хора,темата.Иначе най-подхдяща беше 6-ти април. :);) .Предлагам също,хората,които са по-добре познати в другите форуми,да предложат идеята,за да има един вид представителност.Напред народе разярени,по улиците разрушени!!Обединението вдига кръвното на политиците.!! :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Мдааа :) Мноо ме кефи че ви сваршват нервите ама едно такова мероприатие трябва да баде организирано ЗАКОННО щото иначе ефект йок :) Някой който може и иска..... Ехооо има ли такьв???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

преди половин час се натресох в една огромна дупка ;) утре ще ходя да видя какви са щетите :( волана ми се искриви и носи яко :huh: та в момента съм бесен и направо неспирам да ги :) тези наши депотатчета , кметчета и сякъкви други тъпаци които носят отговорност за тези наши лунни повърхности наречени пътища ;) незнам но можеби накрая ще триабва да се съберем всички клубчета и да им се натресем пред народното събрание ;) и да им покажем ,че не се издържа повече :whip:;):):box:;) можеби съм бесен повечко в момента но можеби съм прав :)

Да се надяваме, че ще се сетят сега като се оправи времето да позакърпят ямите, щото нали зимно време стават тия екстри и пролетно време лъсват в целия си блясък.... даже и аз с мойто колендре се хендря периодично....А ти коя кола нахака - червената или синята?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

синята :) и като видях пораженята преди малко още по бесен санах :) нека наистина хората които могат да дадат повече гласност на темата да го направят ;) нека да покажем недоволството от това нехаиство ;) да ни се чуе гласа ;);):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ами нека да е на 14-ти април. Ако някой има други идеи да казва навреме, щото ако ще разгласяваме новината, ни трябва конкретна дата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

На 14-ти,нека всички :) ,напук на цялата ул.Симеон :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Ами нека да е на 14-ти април.

Само да ви подсетя, че за такова нещо се иска разрешение от СТолична община щото иначе нещата няма да седят по особенно приятен начин за нас.Не е лошо да се почне с проучването на тоя вьпрос а не директно с агитации и избиране на дати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз малко непотготвено се изцепих и менах за голям подстрекател, за което се извинявам на всички. Ако имаме разрешение от общината, ефектът ще е много далеч от това което целим, а аз немога да помогна за такова разрешение...Извинявам се на Всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Мдааа Мноо ме кефи че ви сваршват нервите ама едно такова мероприатие трябва да баде организирано ЗАКОННО щото иначе ефект йок Някой който може и иска..... Ехооо има ли такьв???

Евала ти за ентусиазьма има полза от него :bounce: ма както казах вече ЕХООО има ли някои ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

наистина триабва да се поиска първо разрешение от общината :) до се даде колкото се може повече гласност на темата :) за да може да има някакъв ефект :) триябва да се пуснат теми в всички авто саитове :) ако триабва да е и след месец но да е изпипано :) затова моля всички които могат да помогнат с нещо от тези неща да го направят :) нека да го направиме заради нас и наште коли :bounce: Р.С.ако може да привлечем и такситата :):ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

ефект ще има и без да се иска разрешение, май във Франция го практикуват - не е забранено да се кара с 20км/ч или даже и по-бавно, в правилника пише, че като има пешеходци на улицата трябва да намалиш едва ли не да спреш. По центъра те си ходят по улиците, та това става за оправдание.Та 20-40 коли в колона по 2 движещи се с 15км/ч ще предизвикат достатъчен ефект да задръстят центъра, а и става за мото - "10 км/ч, за да не си строшим колите по надупчените улици" :bounce:Става и каране точно със макс. скорост например по България - 50км/ч за 10-15 минути ще причини задръстване открай докрай :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

та...какво стана със озаконяване на събитието....значи отиваш в общината и подаваш молба" моля да ни бъде отпусната датата едикоя си за едиквоси...ако мойе да си се оплачем от дупките..." зву4и много странно.... и от там се едно 6е кажат" ми да разбира се , 4е мойете да ползвате йълтите ни павета за цял ден....." да бе ... не ми се вярва въобще......едно време Левски да не е питал турците дали може да вдига въстания!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Mi az sum dovolen ot tva predlojenie za bavnoto karane.....dovolno ! :) ni6to nemogat da ni kajat nai mnogo da vdignat min. skorost :):):) No....mom4eta daite da navivame taxitata 6toto neiskam da si mame problemi s tqh ! te sa :):):ph34r::):bounce: mnogoooooo ! Te vlastvat nad ulicite i ako im suzdadem problem 6te si izqdem boq ! :):) za tva te ako sa sus nas vsi4ko e nared :) az sum za ! data i 4as i sme tam !! ae

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

това с бавното каране добре :bounce: но нали триабва да се разбере за каво го правим,триабва да кажеме исканията си по някъкъв начин :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

абе те журналистите много бързо ще дойдат да ни питат :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Момчета и момичета каквото и да предприемем не вярвам че някой ще ни обърне внимание.Ще се оплачем.Добре нямам нищо против това,но има едно друго нещо,че никой нищо няма да предприеме(за оправниците става въпрос).Да кажем че сме се събрали,че са ни ислушали и т.н..И накрая какво?НИКОЙ НЯМА ДА НИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!Ще има "Да добре,Прави сте,Съгласни сме с вас" и пак нищо няма да предприемат.През оназ им работа им е на тях.Нали те си взимат паричките.Колите им без пари им ги правят.Хич не им пука за нас.Държавата ни е такава. :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

GReddy-това незначи ,че ние триабва да се примирим с това и да си кротуваме :bounce: нали точно искаме с това да им покажеме ,че не се издържа повече :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Не се издържа пичове! Да го направим, а ако няма резултат, пак и пак и пак. Докато не постигнем! :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Момчета и момичета каквото и да предприемем не вярвам че някой ще ни обърне внимание.Ще се оплачем.Добре нямам нищо против това,но има едно друго нещо,че никой нищо няма да предприеме(за оправниците става въпрос).Да кажем че сме се събрали,че са ни ислушали и т.н..И накрая какво?НИКОЙ НЯМА ДА НИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!Ще има "Да добре,Прави сте,Съгласни сме с вас" и пак нищо няма да предприемат.През оназ им работа им е на тях.Нали те си взимат паричките.Колите им без пари им ги правят.Хич не им пука за нас.Държавата ни е такава. :angry:

Ми, хубаво. Дай нищо да не праиме. Така на 100% нищо няма да се промени.Нали все от някъде трябва да се почне?Мисля и застрахователните компании са заинтересовани от това да се постегнат малко тия пътища.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

Момчета и момичета каквото и да предприемем не вярвам че някой ще ни обърне внимание.

....смятам, че в България са се оправили много неща само по този, начин... ако всички смятаме, че всичко е толкова безсмислено , защо изобщо му обръщаме внимание... ние всички знаем, че след всяка стачка или няква акция се прави нещо от оправляващите... дори да е малко това и дори колите да им се поправят безплатно, те ще се замислят, защтото ние сме хората, които ги избираме. + това е време за избори и мисля, че точно сега е моментът да се подмайат с някоъ дръга запълнена дупка най - малко. Тяхните коли също се движат по пътищата .....нека не сме песимисти..!!!! АКО НИЕ НЕ СИ ПОМОГНЕМ, КОЙ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...