Jimmy 0 #1 Публикувано 17 Май, 2008 (Редактирано) Моля за малко помощ, съединителя ми превърта като тръгвам рязко, т.е. скоро ще му дойде времето за смяна. Колата ми е сивик купе 96' с двигател D16W3 - сменян е - по инфото от форума и нета е 115 кс sohc без vtec, монтиран е на сивик седан 99-2000г както и на сивик аеродек 99-2000г. В нета открих доста оскъдна информация - най-общо е ето това: цък1 Според този pdf, част от който съм показал на предния линк, както и според този сайт: цък2 Излиза, че комплекта QKT1424AF е подходящ за почти всички сивици 92-2001 година т.е. ще може да се монтира без проблеми Та въпроса ми е ... прав ли съм? Редактирано 17 Май, 2008 от Jimmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 17 Май, 2008 До колкото знам за всички Д серии е един и същ съединителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #3 Отговорено 17 Май, 2008 До колкото знам за всички Д серии е един и същ съединителя.аз не мисля така !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jimmy #4 Отговорено 19 Май, 2008 някой може ли да потвърди че примерно мога да си монтирам съединител като за D16Y8 или друг подобен двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове