MonsterOOD 100 #1 Публикувано 16 Май, 2008 Мара на всио хондьо общество Та понеже ми се скапа жилото от дръжката в копето до 3-тата врата, искам да попитам къде минава то и захванато ли е някъде по купето. Абе с две думи как се сменя самото жило. Много благодарско на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest burner #2 Отговорено 16 Май, 2008 Колега тръгваш по жицата от единия край и докато сигнеш до другия ще си си отговорил сам ... :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3 Отговорено 16 Май, 2008 (Редактирано) Прасенцееее хехехехехеех Варна Морето сите вълни ще ми се обадиш ти хахахахахахах. Знаеш ли къде минава, мокети кори гадове и т.н. Търся най лесния начин да го сменя че нямам време ти знаеш много добре! Давайте съвети за най-безболезния начин да го сменя Редактирано 16 Май, 2008 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #4 Отговорено 16 Май, 2008 най-безболезния начин да го сменяНяма такъв Всъщхост има ама, незнам дали те боли като се разделяш с пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #5 Отговорено 16 Май, 2008 (Редактирано) Оооооо Ванка баш ми е драго. Благодаря че си предлагаш услугите може и да се възползвам и да си цоцкаме биричка докато го правиш Аз се сетих за лесния начин разкоствам всичко седалки кори и мокета, изпирам ги и ги измивам и си сменям жилото и после вътре ще ми мерише на убаво. А да времето за работа отива към 4 дена (най яката муцунка) Редактирано 16 Май, 2008 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #6 Отговорено 16 Май, 2008 Извинявам се предварително че ползвам темата на колегата, но да не отварям нова подобна да попитам в тази. Как точно действа това жило? Защотото жилото ми е здраво, дърпа си лостчето отзад на багажника но не го отваря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 16 Май, 2008 Баце дърпаш лоста при тебе в краката.....ко става......жилото се изтегля от петата врата (кожуха е неподвижен) и ти дърпа едно лостче и ти освобождава заклчалката.....щраква и готово. Та ако имаш такъв проблем или ти се е скъсало или се е прегънало и запецва или ти се е прецакал механизма, било то в врата или при ръчката в купето. Махни си задната кора на 3-тата врата и виж какво става като някой ти дърпа от вътре. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #8 Отговорено 16 Май, 2008 Най-шибаната част е прекарването през релсите под седалката, като махаш само пластмасата над прага. След това махаш пластмасата за задните говорители и бъркаш, там е на щипки. Назад вече не знам дали щу успееш да го докараш до вратата без да ти се наложи да махнеш цялата пластмаса, но ти пожелавам успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #9 Отговорено 16 Май, 2008 оффффф то не че е трудно ама как ме мурзи няма думи. Едни смукатени ще сменям, компове, чипове, жила малиии направо не ми се започва още, а и тази жега )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #10 Отговорено 16 Май, 2008 При мене е сянка И мифка има и гумаджийница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #11 Отговорено 16 Май, 2008 Ама ме изкушаваш. То да дойда и колекторите да сложиме Както е казал народа с нахалство към прогрес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове