Jump to content
MonsterOOD

Жило за отваряна на 3-та врата

Recommended Posts

Мара на всио хондьо общество :blink: Та понеже ми се скапа жилото от дръжката в копето до 3-тата врата, искам да попитам къде минава то и захванато ли е някъде по купето. Абе с две думи как се сменя самото жило. Много благодарско на отзовалите се :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest burner

Колега тръгваш по жицата от единия край и докато сигнеш до другия ще си си отговорил сам ... :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Прасенцееее хехехехехеех Варна Морето сите вълни:blink: ще ми се обадиш ти хахахахахахах. Знаеш ли къде минава, мокети кори гадове и т.н. Търся най лесния начин да го сменя че нямам време ти знаеш много добре! Давайте съвети за най-безболезния начин да го сменя :)

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
най-безболезния начин да го сменя
Няма такъв :blink: Всъщхост има ама, незнам дали те боли като се разделяш с пари :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Оооооо Ванка баш ми е драго. Благодаря че си предлагаш услугите може и да се възползвам и да си цоцкаме биричка докато го правиш :blink: Аз се сетих за лесния начин разкоствам всичко седалки кори и мокета, изпирам ги и ги измивам и си сменям жилото и после вътре ще ми мерише на убаво. А да времето за работа отива към 4 дена :) (най яката муцунка)

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се предварително че ползвам темата на колегата, но да не отварям нова подобна да попитам в тази. Как точно действа това жило? Защотото жилото ми е здраво, дърпа си лостчето отзад на багажника но не го отваря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баце дърпаш лоста при тебе в краката.....ко става......жилото се изтегля от петата врата (кожуха е неподвижен) и ти дърпа едно лостче и ти освобождава заклчалката.....щраква и готово. Та ако имаш такъв проблем или ти се е скъсало или се е прегънало и запецва или ти се е прецакал механизма, било то в врата или при ръчката в купето. Махни си задната кора на 3-тата врата и виж какво става като някой ти дърпа от вътре. Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-шибаната част е прекарването през релсите под седалката, като махаш само пластмасата над прага. След това махаш пластмасата за задните говорители и бъркаш, там е на щипки. Назад вече не знам дали щу успееш да го докараш до вратата без да ти се наложи да махнеш цялата пластмаса, но ти пожелавам успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

оффффф то не че е трудно ама как ме мурзи няма думи. Едни смукатени ще сменям, компове, чипове, жила малиии направо не ми се започва още, а и тази жега :blink:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

При мене е сянка :blink: И мифка има и гумаджийница :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама ме изкушаваш. То да дойда и колекторите да сложиме :blink: Както е казал народа с нахалство към прогрес :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...