Guest OXYGEN #1 Публикувано 31 Март, 2005 Здравейте, аз съм най-новия член на форума и от 2 дни карам Prelude 2gen. Интересно ми е колко от вас са с такава кола и ако не ви е проблем, малко линкове за този модел. Най-вече бих искал да намеря Service manual. Потърсих из темите ви, но не намерих нищо конкретно за тази кола, а само за 88-... и по-нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petrakiev #2 Отговорено 31 Март, 2005 Eи Юда продаде Нисана и остави Микра феновете с един по малко Нищо, избрал си правилната марка за тва ти е простено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #3 Отговорено 31 Март, 2005 Hail thee ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 31 Март, 2005 здравей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream #5 Отговорено 31 Март, 2005 еееее хайде със здраве и безаварийно да си я караш тая красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #6 Отговорено 31 Март, 2005 Добре дошъл в най-добрия форум в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen #7 Отговорено 31 Март, 2005 Здравей колега..,да я караш сяс здраве.. КУПУВАШ ХОНДА--/все едно печелиш от ТОТОто/. : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове