окото 0 #1 Публикувано 15 Май, 2008 Един бърз въпрос за задни лагери.ЗА d13b2,някои знаели какви са лагерите и колко парички са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 15 Май, 2008 Колега влез тук: http://japanparts-bg.com/form.htm и попълни формата и ще ти отговорят до няколко часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #3 Отговорено 15 Май, 2008 (Редактирано) Колега моята хонда е д15б2-ка пише си ми в профила. Та смених заден лагер, но не лагера а цялата главина защото лагера е капсулован за главината така4е възможно е и твоите да са така . На мен ми струваше главината 145 лв. Дано съм ти бил от полза. Редактирано 15 Май, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #4 Отговорено 15 Май, 2008 Аз сменях двата задни,които наистина са капсуловани и вървят с главината,та на мен ми взеха 150 на бройка.Аз съм Д15б2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 15 Май, 2008 За 150 намерих цяло задно окачване - всички носачи , главини и барабани от Д15Б2 на старо , значи не е страшно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #6 Отговорено 15 Май, 2008 Мисля мога да ти намеря качествени лагери на добри пари. Ако искаш цъкни една жица утре да поразпитам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
окото 0 #7 Отговорено 16 Май, 2008 Мисля мога да ти намеря качествени лагери на добри пари. Ако искаш цъкни една жица утре да поразпитам.ОК, ама дай си телефона че нещо май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JimBeam #8 Отговорено 14 Юни, 2008 и аз се интересувам от лагери или главина?!как да разбера дали са капсуловани без да разглабям първо?!Civic 5g 92 D15B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове