CryoGen 29 #41 Отговорено 16 Май, 2008 аз си мисля че политика който го е предложил това, държи верига от автомифки и се чуди как да си вдигне посещаемоста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #42 Отговорено 17 Май, 2008 Да ми пратят глобата за мръсна кола, щом са толкоз отворени умниците !!! ! Даже и снимка прилагам за улеснение на властите: А мойто момче иска нещо да пита градоначалниците в БГ: ТИ ИЗМИ ЛИ УЛИЦИТЕ В ТВОЯ ГРАД? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #43 Отговорено 18 Май, 2008 Е ти пък поне си измий номера де, ще си спестиш мъките, и да, ще си те глобят без да му мислят, ти не си закона. Също така... ТОВА се е получило от улиците в града?! Невъзможно, не мислиш ли? Трябва да си карал яко офроуд за да се получи такава кал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobi_manolov 0 #44 Отговорено 18 Май, 2008 Защо тази кал по колата на колегата да не е от прекрасните ни и чисти столични улици и булеварди ,само му трябва един строителен обект в близост по местоживеене и е готов ,проблема е че нещо изкача в публичното пространство но то по никакав начин не е подплатено :1-защо се прави 2-какво ще спечелим ния като живущи в тая прекрасна столица 3-по никакъв начин не е квалифицирано и по точно обяснено на разбираем език за нас като пряко потарпевши-защото такива и ще бадеме като ни подкарат столични катаджии матаджии и кви ли още не, 4-питам аз от мрасните ни коли ли трябва да се почне или от мрасните ни и разнебитени пътища и магистрали за които всяка година плащаме какви ли не данъци и налози ,просто тея хора мисля си понякога че не мислят и се саревнувават кои по голяма простотия ще измисли ,нищо чудно и награди да си раздават ,идеята като идея е много добра но не и на този етап ....така или иначе аз лично гледам колата ми да е чиста защото все пак аз си я ползвам...но това е поредната безумна простоия и по скоро начин да се насочи вниманието на по голямата маса от хора в друга посока а не към посока-наистина саществуващите проблеми в готината ни държавица ,защо се коментира от вас самите мрасните коли а не коментирате че са спряни почти всички еврофондове ,или че министри и главни секретари си пият ракията с тези хора дето недай си боже ги засечете с колата си или техните подлоги там и ще ви избият зъбенцата....просто сме върха на сладоледа,сори малко се поотпуснах ама не се стърпях поздрави на всички колеги от мен..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #45 Отговорено 18 Май, 2008 Драгалевци+околовръстното+лошо време, и като стигна в Младост4 директно на автомивка? Да, ама не. А това за мръсните улици си е в пълна сила 1към1. Случвало ми се в такова време да съм и по други места по света. Само че колата тогава става по-чиста, а не по мръсна като при нас. Един дъжд ти спестява автомивката. А при нас е обратното - всичката смрад ти се качва на колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #46 Отговорено 18 Май, 2008 По темата: отново затвърдиха, че са скапаняци и лайнари, заслужаващи да се убият с камъни. И да запитам (понеже темата е за ъпсурдни и смехотворни изблици на олигофренични "мозъци" ) : Някой знае ли, дали е вярна следната тъпотия: "Щели да глобяват мотористи за АТРАКТИВНО И ДЕМОНСТРАТИВНО каране" ?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #47 Отговорено 20 Май, 2008 Драгалевци+околовръстното+лошо време, и като стигна в Младост4 директно на автомивка? Шофирате из София без да се обаждате, а, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове