Jump to content
bObChU

Мръсна кола?

Recommended Posts

аз си мисля че политика който го е предложил това, държи верига от автомифки и се чуди как да си вдигне посещаемоста :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ми пратят глобата за мръсна кола, щом са толкоз отворени умниците !!! ! Даже и снимка прилагам за улеснение на властите:

Публикувано изображение

А мойто момче иска нещо да пита градоначалниците в БГ:

Публикувано изображение

ТИ ИЗМИ ЛИ УЛИЦИТЕ В ТВОЯ ГРАД? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Е ти пък поне си измий номера де, ще си спестиш мъките, и да, ще си те глобят без да му мислят, ти не си закона. Също така... ТОВА се е получило от улиците в града?! Невъзможно, не мислиш ли? Трябва да си карал яко офроуд за да се получи такава кал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо тази кал по колата на колегата да не е от прекрасните ни и чисти столични улици и булеварди ,само му трябва един строителен обект в близост по местоживеене и е готов :tease: ,проблема е че нещо изкача в публичното пространство но то по никакав начин не е подплатено :1-защо се прави 2-какво ще спечелим ния като живущи в тая прекрасна столица 3-по никакъв начин не е квалифицирано и по точно обяснено на разбираем език за нас като пряко потарпевши-защото такива и ще бадеме като ни подкарат столични катаджии матаджии и кви ли още не, 4-питам аз от мрасните ни коли ли трябва да се почне или от мрасните ни и разнебитени пътища и магистрали за които всяка година плащаме какви ли не данъци и налози ,просто тея хора мисля си понякога че не мислят и се саревнувават кои по голяма простотия ще измисли ,нищо чудно и награди да си раздават :) ,идеята като идея е много добра но не и на този етап ....така или иначе аз лично гледам колата ми да е чиста защото все пак аз си я ползвам...но това е поредната безумна простоия и по скоро начин да се насочи вниманието на по голямата маса от хора в друга посока а не към посока-наистина саществуващите проблеми в готината ни държавица ,защо се коментира от вас самите мрасните коли а не коментирате че са спряни почти всички еврофондове ,или че министри и главни секретари си пият ракията с тези хора дето недай си боже ги засечете с колата си или техните подлоги там и ще ви избият зъбенцата....просто сме върха на сладоледа,сори малко се поотпуснах ама не се стърпях поздрави на всички колеги от мен.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драгалевци+околовръстното+лошо време, и като стигна в Младост4 директно на автомивка? Да, ама не. А това за мръсните улици си е в пълна сила 1към1. Случвало ми се в такова време да съм и по други места по света. Само че колата тогава става по-чиста, а не по мръсна като при нас. Един дъжд ти спестява автомивката. А при нас е обратното - всичката смрад ти се качва на колата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По темата: отново затвърдиха, че са скапаняци и лайнари, заслужаващи да се убият с камъни. И да запитам (понеже темата е за ъпсурдни и смехотворни изблици на олигофренични "мозъци" ) : Някой знае ли, дали е вярна следната тъпотия: "Щели да глобяват мотористи за АТРАКТИВНО И ДЕМОНСТРАТИВНО каране" ??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драгалевци+околовръстното+лошо време, и като стигна в Младост4 директно на автомивка?

;) Шофирате из София без да се обаждате, а, колега ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...