Jump to content
Guest Al_Capone

Малко ъпгрейда на вградената жабка

Recommended Posts

Guest Al_Capone

Акъл можем да даваме винаги - само че много малко полезно просттранство ще остане там. Изолацията която трябва да направиш трявба да бъде поне 3 сантиметра дебела. И тогава какъв обем би останал в жабката? Ако те устровйва ти трябва компресор от хладилник и пенополиоретан и ламарина огъната по жабката и място за радиатора и място за тоблообемника в жабката и самият топлообменик. И да ако искаш да работи на спрял двигател ти трябва и автономно захранване. И някой читав хладилен техник който да ти обясни спецификте на това чудо на техниката, защото ще имаш и конденз който ще трябва да отвеждаш. И още доса дуги неща. Успех с начинанието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по лесния вариант е 1 маркуч от парното и като си пуснеш климатика да духа и там. Естествено няма да изстудява като хладилник но е достатъчно да ти държи напитката хладна на дълъг път....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен това с климатика ми се вижда по-удачния вариант ... Иначе има разни хладилни чанти , които се включват на 12 волта . Не знам колко са ефективни , но ако има нещо дребно на размер което да ти свърши работа ... може да се окаже изпълнимо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, невероятни сте!!! Добре че има форумче и умници в него, че да има кой да ми даде акъл.... Това с климатика е много, много хитра идея... Ще взема да пробвам... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да вземеш пелтието от хладилна чанта и да го монтираш в жабката, като преди това я термоизолираш. По добре е отколкото с компресор, изпарител и всичките му там салтанати :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решението ти е хладилна чанта на 12 или 220 волта, вградена в задната жабкаВъпроса е дали ще намериш подходящия размер ,но и пласмасите търпят преправяне до една степен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

То една такава чанта пасва перфектно, без преправяне, в багажника на прелюдето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Има хладилници без компресор(амонячни с нагревател)!Потърси готов ще ти е най-лесно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...