Jump to content
Guest parfum

Mоля за помощ!

Recommended Posts

Guest parfum

Здравейте, днес гледах една Хонда Сивик 1.5 !По митническа декларация е 1994 година, обаче на коланите щампата е 1991 :( Моля да ми помогнете по някакъв начин да разбера коя година е, защото искам да я купя! (ако е 1994 естествено)Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Какво те засяга коя година е , един и същи модел е ( с малки външни модификации ) , щом митническата декларация ти е 1994 , това не означава , че е произведена тогава , още по-малко , че е продадена тогава ;) Има майче колега тука във форума със същия сивик на 8 години или 7 години , на някви минимални километри ;) произведен 95 май и продаден 97 или нещо такова :( Гледай колата по двигателя да е добре , щото там ще ти отидат парите , ако е развалена ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest parfum

Ами засяга ме защото не искам да давам пари за 94г. и да ме лъжат с 91!!!Иначе колата е много запазена и ми харесва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

То и мене ме излъгаха , че й няма нищо на сивик-а като си го купих , ама като вдигнах над 120 км/ч на магистралата ( лятно време ) , веднага ми се вдигна температурата и разбрах , че термостата е отишъл ;) Винаги като си копуваш кола втора ръка , винаги има вероятност да те излъжат и да се набуташ :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Вземи й VIN-а и ни го напиши и ще отгатнем. :( Друг начин е да погледнеш етикетите на коланите, ако някой не ги е откъснал де. Там обикновено има дата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

или на пластмасите да реем на пепелника като го извадиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Аз знам за една 5г. с VIN на телевизор, на всички май им се иска по един телевизор. ;););););):(;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FROSTY

Вземи й VIN-а и ни го напиши и ще отгатнем. ;) Друг начин е да погледнеш етикетите на коланите, ако някой не ги е откъснал де. Там обикновено има дата.

Човека нали т'ва каза, че на коланите пише 91 г.А иначе съвсем НЕ е без значение на колко годинки е една кола... т'ва е като с жените бе, въпреки, че ако си добър шофьор, може и за малко години (месеци) да амортизираш една кола... била тя и HONDAAaaa.... т'ва вече друга тема.... :(;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...