Jump to content
Guest player

Помощ! Колата ми поддържа ниски обороти

Recommended Posts

Guest player

и като настъпя на няколко пъти ми гасне.....мисля че подържа в момента около 3000-4000 оборота иначе като я запаля нормално си върви нормално загрява...тоя проблем от 1 седмица ми се появи някъде може ли да ми помогнете откъде ще е тва нещо... :P;) ;) колата е 5-та ген d13b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега 2 пъти те препрочитам и... не мога да разбера какво си написал ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:PЩо е то ЛО-ГИ-КА??? невиждам връзка в повече от 3 последователни думи...Колега бъди така добър да обясниш по-добре, за да може да ти помогнем ;)Мисля, че си се опитал да кажеш, че като я настъпваш студена държи високи обороти, но най-добре обясни...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не бе просто като си запаля и след като си загрее ги държи тези обороти и преди час...като настъпах на 2-ра 3-та и като дам на свободна и ми изгася.....като е на нормални обороти ето вижте... http://i.data.bg/08/05/14/953239_orig.jpgмисля,че нормалните обороти са 7000-8000 оборота :P

Редактирано от player

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

700 (словом седемстотин) - 800 (словом осемстотин),а не 7000 (словом седем хиляди) - 8000 (словом осем хиляди)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz
Отговорено (Редактирано)

Не бе просто като си запаля и след като си загрее ги държи тези обороти и преди час...като настъпах на 2-ра 3-та и като дам на свободна и ми изгася.....като е на нормални обороти ето вижте... http://i.data.bg/08/05/14/953239_orig.jpgмисля,че нормалните обороти са 7000-8000 оборота :)

Уааааууууууууу, да колега остави ги какво ти говорят тука :)!!! Така си е както казваш ти, нормалните са 7000-8000, иначе като я настъпиш стига до 60000 - 70000 обората, по натам не ходи, че ще си в червеното... :);):) Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

мерси за помоща http://i.data.bg/08/05/14/953239_orig.jpg ще проверя тези настройки

Ама ме кефи D13ка с оборотомер до 9500 rpm... да не е от там проблема :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vlaladim
Отговорено (Редактирано)

:tooth:

добре де , дай снимка в ненормално състояние, когато е в обороти които те притесняват...колко време седи във високи обороти и кажи на колко седи стрелката докато загрее, мозе и да си е ОК бре брате мили :) Редактирано от vlaladim

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми тея дни ще постна снимки....незнам много странно ми газне както си карам на 3-та,вкарвам 4-та с 90 пускам после на свободна и както карам със 70-се ми изгасва така ми прави....в движение гасне с 50-се ,40-се 60-се като я освободя от скорост в движение..... :D :D дали не е от карба?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...