daisi 0 #1 Публикувано 13 Май, 2008 Присъединявам се към собствениците на хонда, обаче преди да и се кача ме чака малко ремонт Някой може ли да ми каже Ноnda c-rv c ангренажен ремък ли е или с верига? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murco1 0 #2 Отговорено 9 Декември, 2008 Присъединявам се към собствениците на хонда, обаче преди да и се кача ме чака малко ремонт Някой може ли да ми каже Ноnda c-rv c ангренажен ремък ли е или с верига?От две седмици имам и аз CR-V 99г. и смених ангренажен ремък и ролка. Много малко знам и аз за хонда но за това съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patrick 0 #3 Отговорено 10 Декември, 2008 Присъединявам се към собствениците на хонда, обаче преди да и се кача ме чака малко ремонт Някой може ли да ми каже Ноnda c-rv c ангренажен ремък ли е или с верига?От две седмици имам и аз CR-V 99г. и смених ангренажен ремък и ролка. Много малко знам и аз за хонда но за това съм сигурен С ангренажен ремък е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #4 Отговорено 13 Декември, 2008 ремък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове