Jump to content
Guest darshan

Бордови компютър ?

Recommended Posts

Guest darshan

Здравейте, купих си хонда сивик, английски седан деведесет и осма и незнам имам ли бордови комютър и как се използва. Колата е едно и пет, vtec iLS . Някой ако може да помогне, моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Здравейте, купих си хонда сивик, английски седан деведесет и осма и незнам имам ли бордови комютър и как се използва. Колата е едно и пет, vtec iLS . Някой ако може да помогне, моля.

няма борд комп англиски сивик седан няма.1.5 114 коня ли е това или 1.5 90 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darshan

няма борд комп англиски сивик седан няма.1.5 114 коня ли е това или 1.5 90 :lol:
:P 115 коня е, добре де, някъде го пишат седан, някъде хеч, някъде фастбек. И кво , немога да разбера какъв ми е разхода ако не засичам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:P 115 коня е, добре де, някъде го пишат седан, някъде хеч, някъде фастбек. И кво , немога да разбера какъв ми е разхода ако не засичам ?
HAtch или fasт едно от тези трябва да е но не и седан :Pтрябва да си го засичаш да:P хондите общо взето до 2000-2 година нямат бордови комютри но погледни това тук разработка ;) мисля че ще ти свъриши работаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17779

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

трябва да си го засичаш да :P хондите общо взето до 2000-2 година нямат бордови комютри но погледни това тук разработка ;) мисля че ще ти свъриши работаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17779

ECU-то какво е ако не комп? :lol:Но за съжаление не е направен интерфейс (GUI :P)  и за да се вади нужната информация трябват драйвери и много ръчен труд...Колегата захванал да прави джаджата от горната тема се явява един вид Бил Гейтс за нашите Хонди дето още си джиткат под ДОС :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

трябва да си го засичаш да :P хондите общо взето до 2000-2 година нямат бордови комютри но погледни това тук разработка ;) мисля че ще ти свъриши работаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17779

ECU-то какво е ако не комп? :lol:Но за съжаление не е направен интерфейс (GUI :P)  и за да се вади нужната информация трябват драйвери и много ръчен труд...Колегата захванал да прави джаджата от горната тема се явява един вид Бил Гейтс за нашите Хонди дето още си джиткат под ДОС :P
еми не му показва разхода ако мислиш;) 4е метална кутиика ти го показва;)окиза мен не е борд компютър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...