pioneer 6 #1 Публикувано 11 Май, 2008 (Редактирано) В коя тутнинг фирма да отида ...Искам да си направа вратите да ми се отварят с дистанционно но за целта искам и да нямат дръжки .. Трябва ми да се махнат дръжките да се постави ламарина и да се китне там квот трябва и да се боядисат вратите ... и да стане ПЕРФЕКТНО !SOFIA Редактирано 11 Май, 2008 от pioneer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 11 Май, 2008 колега много хондаджий са препоръчвали девил тунинг,моята кола в момента се прави при него,за момента съм много доволен от отношението и т.н.!колата ще е готова след няколко дни ,ще пусна снимки,пък и тогава мога да кажа дали са толкова добри колкото много хора казват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #3 Отговорено 11 Май, 2008 кк задължително пусни снимки ... и ми кажи дали са ти уцелили боята на 100 процента и какви пари зимат боя на детайл ... сигурно в форума има техен телефон така че сега ще го потърса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 11 Май, 2008 В коя тутнинг фирма да отида ...Искам да си направа вратите да ми се отварят с дистанционно но за целта искам и да нямат дръжки .. Трябва ми да се махнат дръжките да се постави ламарина и да се китне там квот трябва и да се боядисат вратите ... и да стане ПЕРФЕКТНО !SOFIAКолега остави си поне на багажника ключалка, да има откъде да влизаш като ти се скапе акумулатора или батерията на алармата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pioneer #5 Отговорено 11 Май, 2008 (Редактирано) В коя тутнинг фирма да отида ...Искам да си направа вратите да ми се отварят с дистанционно но за целта искам и да нямат дръжки .. Трябва ми да се махнат дръжките да се постави ламарина и да се китне там квот трябва и да се боядисат вратите ... и да стане ПЕРФЕКТНО !SOFIAКолега остави си поне на багажника ключалка, да има откъде да влизаш като ти се скапе акумулатора или батерията на алармата !а той багажника само с дистанционно и от вътре се се отваря .. ключалката отдавна загина .. а и вече има преграда с 4 усилвателя Редактирано 11 Май, 2008 от pioneer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #6 Отговорено 11 Май, 2008 кк задължително пусни снимки ... и ми кажи дали са ти уцелили боята на 100 процента и какви пари зимат боя на детайл ... сигурно в форума има техен телефон така че сега ще го потърсаснимки ще има задължително даже мисля 1 темичка да пусна а иначе телефона на ОГИ го има навсякъде,ако не го откриеш пиши! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #7 Отговорено 11 Май, 2008 намерих го .. днес звънах 1 път и не ми вдигна . утре ще пробвам пак . . Благодаря ти за съдействието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pagko 3 #8 Отговорено 5 Август, 2008 Ей да се похвалиш после как е станало и колко е струвало ;)Bobchu на теб колко горе долу ти излезна предната, задната броня и праговете. че съм се запътил и аз към devil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове