Guest MnQk #1 Публикувано 10 Май, 2008 колега за клуча трябва да си земиш такава аларма ако не се лажа а за лепенка нз и аз си тарся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #2 Отговорено 10 Май, 2008 За ключа ти е нужно дистанционно за такава аларма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 11 Май, 2008 Ами един приятел каза, че някакъв ключар му е направил такъв ключ за БМВ струвало 35лв.И на самия ключ има 2 бутона отключи и заключи,и като отидеш да ти слагат аларма на колата ти обучават именно този ключ с него да отключваш и заключвашСамо ,че този ключар се намира в Стара Загора, и докато отида до там ще ми излезне дявол и половина!А относно лепинката съм виждал на няколко хонди в Пловдив такава на клуба но не знам откъде са ги взели? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #4 Отговорено 11 Май, 2008 Ела на някоя месечна среща де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #5 Отговорено 11 Май, 2008 Месечните срещи са всяка първа неделя от месеца!А седмични когато скимне на някой да пусне тема, почти винаги е имало среща.Майната в момента е презареден с лепенки, ако каже, че няма сигурно ги е изхабил за тапети в любимата си стая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #6 Отговорено 11 Май, 2008 ааа , не ще се опитам да се добера пон якъв начин до среща на която Майната ще присъства да си взема 2-3 лепенки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове