Jump to content
Guest tdm

ПОМОЩ търся БЕНЗИНОВОЗ на старо

Recommended Posts

Guest gabo

Доста икономично !! Тя твойта много лека Градско как е ???? и от кой град си ???

Ами с тези 880кг,как искаш да бьде,за градско точно не мога да кажа,тьи като изминавам малки разтояния и колата не достига оптималния режим на работа.Но разхода е около 9/100.Пловдив.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

С ТОВА МНЕНИЕ НЕ ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НИКОЙ, НИТО ДА СЕ ЗАЯЖДАМ!1. bvo - София - Хаско за 1,45 часа е напълно възможно - правил съм го - вярно не на Газ, не и с Хонда (просто тогава нямах Хонда). Виж за разхода не съм много съгласен, но защо му е на Марто да ни будалка - негова си работа. 2. средната скорост нещо ми се струва, че няма как да е 128 - това означава, че на задръстванията трябва да е карал минимум със около 100 :) а през останалото време да не е падал под 200 - грубо казвам. :) на Мен от сф до Хасково ми даде на компютъра средна скорост 76 км :lol: а на магистралата бях с около 180 :):):) Както и да е Офтопик стана:lol:!Както и да е за разхода - наистина е много относително, както каза Омбре преди време - "Когато аз карам колата ми харчи 20 на сто, когато я кара жена ми - харчи 9" - (мисля такъв му беше лафа) :lol:;) Най добрия вариянт според мен е да се сменят качествени консумативи и ако не се оправи проблема, тогава да се заведе на добрър чичо диагностик, пък дори само да чуеш бленуваното "Колата ти е здрава като БИК, карай си!" :lol: И въпреки всички усилия, тази статистика за всеки е строго индивидуална.Е т'ва е :lol:

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

С ТОВА МНЕНИЕ НЕ ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НИКОЙ, НИТО ДА СЕ ЗАЯЖДАМ!1. bvo - София - Хаско за 1,45 часа е напълно възможно - правил съм го - вярно не на Газ, не и с Хонда (просто тогава нямах Хонда). Виж за разхода не съм много съгласен, но защо му е на Марто да ни будалка - негова си работа. 2. средната скорост нещо ми се струва, че няма как да е 128 - това означава, че на задръстванията трябва да е карал минимум със около 100 :) а през останалото време да не е падал под 200 - грубо казвам. :) на Мен от сф до Хасково ми даде на компютъра средна скорост 76 км  ;)  а на магистралата бях с около 180 ;):lol:;) Както и да е Офтопик стана:lol:!Както и да е за разхода - наистина е много относително, както каза Омбре преди време - "Когато аз карам колата ми харчи 20 на сто, когато я кара жена ми - харчи 9" - (мисля такъв му беше лафа)  :lol:  ;) Най добрия вариянт според мен е да се сменят качествени консумативи и ако не се оправи проблема, тогава да се заведе на добрър чичо диагностик, пък дори само да чуеш бленуваното "Колата ти е здрава като БИК, карай си!" ;) И въпреки всички усилия, тази статистика за всеки е строго индивидуална.Е т'ва е  ;)

;):lol::lol::) :) Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

DrOxBoLi, 100% съм съгласен с тебе!За да направи6 средна скорост 126 км/ч трябва през повечето време да караш с около 180 - 200 км/чА тогава разхода на гориво е доста сериозен!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Ламбда сондата/кислородния датчик/ върши най много работа в града-следователно ,ако тя е скапана е логично да ти скочи разхода.Със същия мотор съм -бошовска за наште таратайки е 98 лева-...беше -сега не знам колко е.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tdm

маи никои не чете какво пиша не искам да се заяждам , подробно описах какво провериха в сервиза и че единствения проблем които откриха е грешка15 в копютъра която е липса на изходен сигнал от делкото(според техн.документация) а сигнала го има на изхода от делкото и на входа на компа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Извинявам се че събудих пак тази тема , но бях обещал да засека колко ми гори и да ви кажа ;) Та оня ден си сипах 20 лв бензин в d15b2-ката ( 1.56 бензин на литар 95 от ЛукОйл ) пишеше на бележката 12 . 70 литра ( не точно 70 , не си спомням до единица ) беше ми на червено и бях карал на червено към 30 км, абе до сухо почти . И днеска след 190 км градско каране , без много ръчки ( не без изобщо , без много ) с леко натискане на педала и сменяне на предавка най-много до 3500 - 4000 оборота ( при дръпки и до ограничител ) бензина свърши :o буквално се довлякох до бензиностанцията . Така , че по мой не 100% изчисления разхода ми е към 7.5 - 8 :)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...