Jump to content
CHIPSI

Accord Aerodeck 1996 2.2

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте , колеги ....;) Много съм си го харесал този Акорд и мисля да си го купя . Каво ще кажете ? Хората които имат опит с подобни или знаят нещо интересно да ме посъветват.Благодаря предварително :) ....забравих да кажа , че и светят ABS и SRS , ABS-а изгасвал от време на време и тогава работел....;)....А ! ......Ето VIN :1hgce17500a10280 Двиг: F22B5

Редактирано от CHIPSI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , колеги ....;) Много съм си го харесал този Акорд и мисля да си го купя . Каво ще кажете ? Хората които имат опит с подобни или знаят нещо интересно да ме посъветват.Благодаря предварително :) ....забравих да кажа , че и светят ABS и SRS , ABS-а изгасвал от време на време и тогава работел....;)....А ! ......Ето VIN :1hgce17500a10280 Двиг: F22B5

VIN:1hgce17500a102803 sorry , забравил съм 3-ката най-накрая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не знае нищо за този хубав акорд ???.....има го в мобилето за 5800

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебаси ;) Никой ли няма да каже нищо за този Акорд ??? ;););)Знам , че е като семейно комби но все пак е истинска много хубава HONDA ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като автомобил е супер. но немога да кажа нищо по въпроса с проблемите на този на който си се спрял

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless
http://vin.hondabg.com/vindecode.php

VIN:1HGCE17500A102803Country of origin: Honda of America Mfg Inc - Passenger car Assembly plant: Marysville, Ohio Model: Accord Aerodeck 2.2Body type and transmision: 4 door wagon/Aerodeck, manual transmision Year of production: 1996Serial Number: 02803 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...