Jump to content
Guest d15b2

цена за амортисьори Koni

Recommended Posts

Guest d15b2

можете ли да ми кажете ориенти4овъчна цена за комплект амортисьори с пружини за сивик хечбек 5ген.

според мен на кони трбва това да е модела

1150-5006-1

кажете и кои според вас са другите алтернативи

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Здрасти Емо :) Аз мога да ти помогна със следната информация: KONI във Варна продава сервиза на околовръстното след Вятърна мелница (отпред винаги е спряна една Ибиза подготвена за рали). Говорил съм си със собственика и мисля, че е доста компетентен, та просто иди и виж какви цени ще получиш :) Хайде наслука от мен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Ами за мойта и купих към 150-60 лева за отпред и кум 120-30 за отзад с пружините ми казаха цена около 1000 но те съветвам ако си решил да слагаш твърдо окачване го слагай аз лично повече кола без такова няма да карам :bg: Като алтернатива може да слениш червените пружини с сини да не ти друса толкоз :blink: Ако си решил казвай да ти кажа каде да ходиш :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

V-tec, тези за които говориш могат ли да се ползват с оригиналните пружини и може ли с тях да се свали колата малко по-ниско?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

V-tec, тези за които говориш могат ли да се ползват с оригиналните пружини и може ли с тях да се свали колата малко по-ниско?

Би трябвало да могат не виждам защо не:blink: Мисля че няма да има никакъв проблем :bg: По отношение на свалянето ДА защото преди бях с жълто Кони сега съм с червено и като ги смених колата ми падна с около 2-3 пръста :ph34r: само от амортисьорите :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз засега само проучвам благодаря за съветите другата седмица ще пообиколя да видяи аз мисля е ще излезе около 1000лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

По отношение на свалянето ДА защото преди бях с жълто Кони сега съм с червено и като ги смених колата ми падна с около 2-3 пръста :( само от амортисьорите ;)

Мале аз съм с жълто кони и съм ги отпуснал максимално, и пак е лагерница! Преставям си с червеното кони как ще е, то ще усещаш грайферите по гумата как се търкалят!По принцип амортесьора няма носеща функция, единствено газовите могат леко да повдигнат колата, но кони не са такива. Паднала е колата, защото самите пръти са по-къси сигурно, или са coilover?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Иво червените са серийни амортесьори,жълтите са по твърди.А твойте са с по дебела ос и са възможно най твърдите амортесьори на Кони.Има и по изродски но са по 1000 лв.парчето и са с допълнително казанче на всеки амортесьор.Имай в предвид че са карани доста преди да ги докопам аз.Като нови не си представям каква идиотщина е било.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Абе нещо ми влезе в главата една муха да си сложа и аз едни Кони-та с коил овер-и на Акорд-а..но се чудя дали ще вози твърдо като CRX-a на Иво ?или все пак ще има някаква следа от комфортно возене останала?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...