Guest raldo #1 Публикувано 28 Март, 2005 drivesafe.o2-bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 28 Март, 2005 Призивът е хубав! Има подобна тема и вече си написах мнението -> тук!...обаче едно нещо ме тормози. Този линк дето си го дал, вътре като погледна кои са участниците и ... абе става малко като "Крадеца вика 'дръжте крадеца!'". Дано не повдигам излишни спорове, но си е така. VW, Ford, Opel са най-често марките автомобили, които ми минават от дясно... За това едно око на дясното огледало, едно на лявото, от време на време в огледалото за задно виждане, пък напред за копките - к'вото остане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #3 Отговорено 28 Март, 2005 Целта ми не е да повдигам спорове или да внасям напрежение между марките.Знаете какво карам(обичам).Мисля си,че такива теми не биха дошли в повече,ако се замислим следващия път,когато решим да правим някоя излишна демострация с колата.А пък колеги Вие най-добре знаете,че при нашата пътна настилка и толерантността на пътя,това си е направо руска ролетка.P.S.Малки неща могат да направят много.В германия са направили тест свързан със светлините на автомобилите.При движение със запалени светлини риска от ПТП намалява с 12%.Мисля си дали ако се приложи у нас ще има ефект.Заслужава си да се пробва,при положение,че от началото на годината са загинали близо 200,да 200 човека при катастрофи.Да пуснеш фаровете не е много.Няма да да се вдигне разхода толкова,а дори да е така,не си ли заслужава ако можем да спасим 24 човека.P.P.S.В Унгария е въведено вече не знам колко години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 28 Март, 2005 и при нас го ваведоха мислия но само през зимните месеци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #5 Отговорено 28 Март, 2005 Мисля че все още са на предложение да го приемат, те нали знаете медиите бият тъпана още преди да е тръгнало хорото. Но това не ми пречи да карам през цялото време дори и летните месеци на фарове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 28 Март, 2005 е аз без това си карам почти винаги на фарове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen #7 Отговорено 28 Март, 2005 е аз без това си карам почти винаги на фарове mnogo se radvam che se povdiga taia tema s shofiraneto,dage poveche-che ima takova mislene po vaprosa s bezopasnosta po patishtata.Dano poveche hora/shofiori/misliat kato vas....... Naskoro zagybih blizak priatel tochno poradi tezi prichini /izpisani po gore/ i dosta se zamislih za nachina mi na shofirane,za okolnite,za tezi koito sa v kolata. P.S.Shte se postaraia drygia pat da pisha na kirilica...sorri... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #8 Отговорено 28 Март, 2005 евалата на групата от хорица дето са се замислили по темата....всъщност ние всички се замисляме по тази тема всъщност... но дали се замисляме на пътя.... несъмнено като седне6 зад волана ти се вдига адреналина... но точно там е мястото да се замислиш безбройните жертви по пътищата..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове