no1else 162 #1 Публикувано 6 Май, 2008 Колеги може повечето от вас да са гледали това клипче, но аз не бях и когато попаднах на него просто получих душевен оргазъм. Невероятна красавица без никакви излишни неща по нея...точно както са я сътворили японците... Не знам за вас но на мен не ми допадат спойлери, прагове и чудеса...5г е красавица и без една камара стъкломати по нея..както може да се убедите сами... Просто Хонда ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 6 Май, 2008 Ей на това му викам душевен тунинг,4исто и красижо,нямам думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #3 Отговорено 6 Май, 2008 леле щях да се разплача като я видях ето това е идеалът ми за 5та генерация. Винаги съм си мечтал моята да изглежда по абсолютно същият начин невероятна красавица ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #4 Отговорено 7 Май, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 7 Май, 2008 :blink: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 7 Май, 2008 Колеги може повечето от вас да са гледали това клипче, но аз не бях и когато попаднах на него просто получих душевен оргазъм. Невероятна красавица без никакви излишни неща по нея...точно както са я сътворили японците... Не знам за вас но на мен не ми допадат спойлери, прагове и чудеса...5г е красавица и без една камара стъкломати по нея..както може да се убедите сами... Просто Хонда !Колега а за тая какво ще кажеш а http://www.vbox7.com/play:28fd354d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #7 Отговорено 7 Май, 2008 Много добре са пипнати колите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 7 Май, 2008 Черната Рулира На сребристата ми допадна километража до 280 и оборотомера до 11 РПМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #9 Отговорено 7 Май, 2008 (Редактирано) Перфектни са отвсякъде......Моята мечта си е 5-генерация....а сега мога само да точа зъби Редактирано 7 Май, 2008 от Honda_Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #10 Отговорено 7 Май, 2008 ми то тва е ниско окачване и яка джанта,какво му трябва на човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #11 Отговорено 7 Май, 2008 ми то тва е ниско окачване и яка джанта,какво му трябва на човеки яка пачка за големи баници на яките джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #12 Отговорено 7 Май, 2008 Колега а за тая какво ще кажеш а http://www.vbox7.com/play:28fd354dми тази сивата съм я гледал и най-ми допадна на 2мин20сек от клипа как се изстреля от място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lider-a 0 #13 Отговорено 7 Май, 2008 Черната е страшна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #14 Отговорено 7 Май, 2008 Бля, първата с тоя свален номер е много грозна,, втората с тия комерсиални лачени стопчета и ангел очички и двуцефка на японка и нея са я усрали... Имам аз едно друго форумче, къде си лафкам с пичове с 5г. от цял свят, вижте тяхната галерия, там са за мен перфектните изчистени коли: ЛИНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #15 Отговорено 7 Май, 2008 ... перфектните изчистени колиСтрааааашни,без думи,ще взема да купя и аз една петица... на жената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #16 Отговорено 7 Май, 2008 ми то тва е ниско окачване и яка джанта,какво му трябва на човекНиското окачване не е толкова добре при нашите пътища + "легнали полицаи", че ... всеки път настръхвам. Колкото до колите моята май ще я направя черна ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gothic Angel #17 Отговорено 8 Май, 2008 Колеги може повечето от вас да са гледали това клипче, но аз не бях и когато попаднах на него просто получих душевен оргазъм. Невероятна красавица без никакви излишни неща по нея...точно както са я сътворили японците... Не знам за вас но на мен не ми допадат спойлери, прагове и чудеса...5г е красавица и без една камара стъкломати по нея..както може да се убедите сами... Просто Хонда ! Страшна...Ама и как са подбрали парчето: I like it when we go to extremes, so let me, let me live my dreams. Eй т'ва е то! Honda - The Power Of Dreams! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове