Guest STANCHO 1 #1 Публикувано 6 Май, 2008 Да си видиш старата хонда която си си я отглеждал с любов бласната по бтв новините............... това е лошо.Току що гледах новинитв и си я видях ст 8869 преплака ми се.Дано на пичовете им няма нищо поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 6 Май, 2008 ееее твоята ли е бе човек????? като я видях много кофти ми стана.дано никой нищо му няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 6 Май, 2008 И аз я видях,грозна картинка,дано да му(им)няма нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 6 Май, 2008 Шшшш .. ЕГ3-та ли ве мой .... бах мааму ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 6 Май, 2008 И аз я видях, познах я още по смачканата задна врата, а после и като минаха към дръжките на предните врати вече се уверих. Ужасно, наистина дано нищо им няма на хората, ламарината се продава и купува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 6 Май, 2008 По информация от колежка минала покрай колата имало е хора (живи и здрави) около нея. Дано да не са били зяпачи, а пасажерите които са се оттървали само с уплаха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове