zc999 0 #1 Публикувано 6 Май, 2008 бих бил доволен да ми кажете 4-та генерация колко смучат по книжка или ваши наблюдения все ще съм благодарен да кажетемерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 6 Май, 2008 Колкото им сипеш!Разхода е многофакторен анализ!Ако караш само междуградско е едно. Ако караш на къси пасове в града е трето, ако караш в София е съвсем съвесм друга бирата, и всичко това е така ако караш кортичко, ако караш агресивно нещата придобиват съвсем друг характер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ogi_Stoev 2 #3 Отговорено 6 Май, 2008 Средно около 9,3-9,4 с А95 при не много спортно каране при сегашните температури (без клима), градско 10-11. Но разхода пряко зависи от стила ти на шофиране. По книжка е 8,8. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #4 Отговорено 6 Май, 2008 От 7.2л/130км в час до 10-11л. /градско в Бургас .Абе зависи колко тие тежка дясната обувка.Аз не я ръчкам много.Мислех че нещо не е наред колата-харчи малко за 2.3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове