Jump to content
Guest

Спирачни дискове и накладки за Civic 7-мо поколение

Recommended Posts

Guest

Здравейте на всички!

Изчетох мненията във форума, свързани с накладки и спирачни дискове, но все още нямам накаква особена яснота по въпроса, с каква марка да заменя сегашните си предни дискове, както и накладките отпред и отзад. Гледам, че в една тема бяха препоръчали National Auto Parts, но тези са ми световно непознати и не ми вдъхват доверие. От друга страна ходих в Auto 1, понеже видях, че внасят Brembo, но там само ме

изгледаха полу-съжалително и ми разясниха, че от тази марка за Honda Civic спирачни дискове йок. Обаче пък един колега (Maks) е писал:

Колега скоро взех за моята Д16-ка дискове с размер 262 мм на Брембо рязани за 80 кинта бройката, и от V&D AVTO накладки на TEXTAR немски и съм доволен много. Дисковете ги взех го от http://www.a1-bg.com/, може за теб да са и по евтинки.....

И аз сега съм в шах! Магазинът, в който ходих, се намира на ул. Козлодуй №19, ако това има някакво значение. Искам да си взема такива дискове, защото сегашните ми изглеждат изтънели (поне доколкото ги рзгледах, докато ми сменяха гумите, пък и на пипане се чуства, как пръста ми пропада навътре от ръба), а накладките така или иначе вече не спират добре и им е дошло времето.

Понеже не мога да пиша лични (ограничение от под 50 мнения), разчитам колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nnzz

По - добре потърси повече, на мен ми сложиха някакви ментета, не знам марката, но колата скърца като каруца при спиране. Уж щеше да премине като се поизхабят, но то се засилва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

А, колега, тя драмата отдавна приключи. Дисковете си се оказаха наред, така че не ги смених (износването не било страшно, както си бях въобразил), но за накладките си взех Ferodo® ThermoQuiet (от официалния представител за България) и сега си спира нормално - нито скърца, нито нищо. Малко ядове докато ме разберат точно за кой модел им говоря, но в крайна сметка намерих нужните. Единствено в едно магазинче за корейски и японски части на Сливница ме разбраха за кой точно модел говоря по VIN номера, но нямаха Кашияма, за съжаление и така Ferodo. Благодаря все пак за мнението. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...