GINDAHOOD 1 #1 Публикувано 5 Май, 2008 в търсачката неможах да намеря отговор на въпроса ми.СИТУАЦИЯТА Е СЛЕДНАТА:паля колата и след маничко почва да се чува едно присвирване като на лагер. натискам съединителя и всичко изчезва мисля че като загреее нормално колата то изчезва но не сам сигурен.съединителя ми претрисва-за смяна е.и кое е вапросното нещо което трябва да подменя че да не ми свирука?благодаря ви за отзивчивоста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #2 Отговорено 5 Май, 2008 ако си сигурен че идва от съединителя няма какво друго да е освен аксиален лагер - тои нах вероятно и целия комплект е заминал. Докато не отвориш може само да гадаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 5 Май, 2008 (Редактирано) Ако свиренето се чува при пуснат съединител, а при натиснат не, вероятността да е лагер на първичен вал в скоростите е голяма. П.П. Аксиален лагер свири при натиснат съединител. Редактирано 5 Май, 2008 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #4 Отговорено 5 Май, 2008 в другите теми пишат че издава шум а при мен е свирене леко. затова пуснах тема- мислех че е различно. извинявам се че напразно сам я постнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 5 Май, 2008 Не е напразно, твоят аксиален лагер си е здрав, проблема е друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове